Facebook Like

Hyperketonemia producing ketoacidosis (0)

1 Hindamata
Punktid
 
Säutsu twitteris
Hyperketonemia  
producing 
ketoacidosis
Laura  Pajumaa
Richard  Riispere
Maarek  Toom
Definitsioon?
- Vere happelisus( atsidoos ), mis tekib diabetus mellitusest 
põhjustatud ketokehade rohkusest veres( hüperketoneemia
79% sisust ei kuvatud. Kogu dokumendi sisu näed kui laed faili alla
Vasakule Paremale
Hyperketonemia producing ketoacidosis #1 Hyperketonemia producing ketoacidosis #2 Hyperketonemia producing ketoacidosis #3 Hyperketonemia producing ketoacidosis #4 Hyperketonemia producing ketoacidosis #5 Hyperketonemia producing ketoacidosis #6 Hyperketonemia producing ketoacidosis #7 Hyperketonemia producing ketoacidosis #8 Hyperketonemia producing ketoacidosis #9 Hyperketonemia producing ketoacidosis #10 Hyperketonemia producing ketoacidosis #11 Hyperketonemia producing ketoacidosis #12
Punktid 10 punkti Autor soovib selle materjali allalaadimise eest saada 10 punkti.
Leheküljed ~ 12 lehte Lehekülgede arv dokumendis
Aeg2017-04-16 Kuupäev, millal dokument üles laeti
Allalaadimisi 2 laadimist Kokku alla laetud
Kommentaarid 0 arvamust Teiste kasutajate poolt lisatud kommentaarid
Autor rikardo0 Õppematerjali autor

Lisainfo

Hüperketoneemia poolt põhjustatud ketoatsidoos. Ketokehade liig, mis põhjustab vere happelisust.
ketoos , hüperketoneemia , hyperketonemia , keteocidosis , ketoatsidoos

Meedia

Kommentaarid (0)

Kommentaarid sellele materjalile puuduvad. Ole esimene ja kommenteeri


Sarnased materjalid

34
doc
KEHAVEDELIKUD JA VERE FÜSIOLOOGIA
29
doc
Füsioloogia
35
doc
Füsioloogia eksami kordamisküsimused-vastused
23
docx
Ainevahetus-veri-vererakud-sisesekretsioon
30
docx
NEERUTALITLUS JA KEHA HAPPE-LEELISE TASAKAAL
88
doc
1 Normaalne ja patoloogiline anatoomia
33
doc
Füsioloogia
937
pdf
Erakorralise meditsiini tehniku käsiraamat



Faili allalaadimiseks, pead sisse logima
Kasutajanimi / Email
Parool

Unustasid parooli?

UUTELE LIITUJATELE KONTO MOBIILIGA AKTIVEERIMISEL +50 PUNKTI !
Pole kasutajat?

Tee tasuta konto

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Kasutamist jätkates nõustute küpsiste ja veebilehe üldtingimustega Nõustun Sulge