Plaanid puhkusele minna? Võta endale majutus AirBnb kaudu ja saad 37€ kontoraha Tee konto Sulge
Facebook Like

Harjutusülesanded (3)

1 HALB
Punktid

Esitatud küsimused

  • Mitme protsendilise AgNO3 lahusega on tegemist ?
  • Mitme % lahus saadi ?
  • Mitu g vett kasutati ?
  • Mitu % soola ja suhkrut oli lahuses ?
  • Kui 114 g AgNO3 lagunemisel tekkis 68,2 g hõbedat ?
 
Säutsu twitteris

HARJUTUSÜLESANDED
  • Düsenteeria pisikud hävivad, kui 1 tonnis vees sisaldub vaid 1 gramm AgNO3 . Mitme protsendilise AgNO3 lahusega on tegemist?
    % = (100x0,001)/1000 = 0,0001% AgNO3 lahus
  • Nitroglütseriini 1%-list alkoholilahust kasutatakse südameravinina. Mitu g nitroglütseriini
  • 79% sisust ei kuvatud. Kogu dokumendi sisu näed kui laed faili alla
    Harjutusülesanded #1
    Punktid 5 punkti Autor soovib selle materjali allalaadimise eest saada 5 punkti.
    Leheküljed ~ 1 leht Lehekülgede arv dokumendis
    Aeg2008-05-15 Kuupäev, millal dokument üles laeti
    Allalaadimisi 226 laadimist Kokku alla laetud
    Kommentaarid 3 arvamust Teiste kasutajate poolt lisatud kommentaarid
    Autor -KA- Õppematerjali autor

    Lisainfo

    Keemia valemid

    Kommentaarid (3)

    kriisu33 profiilipilt
    kriisu33: nii vähe
    19:04 24-02-2009
    kriisu33 profiilipilt
    kriisu33: nii vähe
    19:04 24-02-2009
    merka94 profiilipilt
    merka94: vähe..
    14:06 24-01-2010


    Sarnased materjalid

    2
    doc
    Harjutusülesanded keemia eksamiks
    26
    doc
    Molekulaarmassi arvutusülesanded
    10
    docx
    ASJAÕIGUSE HARJUTUSÜLESANDED
    14
    pdf
    Insenerigraafika harjutusülesanded
    10
    docx
    Tõenäosusteooria harjutusülesanded
    17
    pdf
    Keemia põhiteadmised
    17
    pdf
    Keemia põhiteadmised
    18
    xlsx
    Kalibreerimiselahuse valmistamine





    Faili allalaadimiseks, pead sisse logima
    Kasutajanimi / Email
    Parool

    Unustasid parooli?

    UUTELE LIITUJATELE KONTO MOBIILIGA AKTIVEERIMISEL +50 PUNKTI !
    Pole kasutajat?

    Tee tasuta konto

    Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Kasutamist jätkates nõustute küpsiste ja veebilehe üldtingimustega Nõustun