Happekohupiima valmistamine (0)

5 VÄGA HEA
 
TÖÖ PEALKIRI: Happekohupiima ja sõira valmistamine.
TÖÖ EESMÄRK JA PÕHIMÕTE: Töö eesmärk on valmistada kohupiima ja sõira
happemeetodil.
KATSE KÄIK: Piim pastöriseeriti 80°C juures. Kui piim oli jahutatud 26°C-ni, lisati 2%-line
juuretis ja jäeti seisma toatemperatuuril. Piim hapnes öö otsa. Piim kuumutati. Mõõdeti
temperatuuri, poti seina juures oli see 76°C. Kui saavutati 50°C, siis pidi temperatuuri hoidma
20-30 min. Pärast 30 min pandi kohupiim nõrguma (õige oleks olnud ka jahutada, aga
puudusid vajalikud tingimused).
Sõira tegemisel pandi hapupiim nõrguma, köömned pandi vette ligunema. Klopiti lahti 3
55% sisust ei kuvatud. Kogu dokumendi sisu näed kui laed faili alla
Happekohupiima valmistamine #1
100 punkti Autor soovib selle materjali allalaadimise eest saada 100 punkti.
~ 1 leht Lehekülgede arv dokumendis
2012-11-22 Kuupäev, millal dokument üles laeti
19 laadimist Kokku alla laetud
0 arvamust Teiste kasutajate poolt lisatud kommentaarid
asdfghja Õppematerjali autor

Sisukord

  • TÖÖ PEALKIRI
  • TÖÖ EESMÄRK JA PÕHIMÕTE
  • KATSE KÄIK
  • ARVUTUSED JA TULEMUSED

Teemad

  • TÖÖ PEALKIRI
  • TÖÖ EESMÄRK JA PÕHIMÕTE
  • KATSE KÄIK
  • ARVUTUSED JA TULEMUSED

Kommentaarid (0)

Kommentaarid sellele materjalile puuduvad. Ole esimene ja kommenteeri


Sarnased materjalid

6
doc
8
doc
6
doc
16
docx
17
doc
2
docx
37
doc
26
pdf





30 päevane VIP +50% ROHKEM

Telli VIP ja ole 30+14 päeva mureta

5.85€

3.9€

Oled juba kasutaja? Logi sisse

Faili allalaadimiseks, pead sisse logima
Kasutajanimi / Email
Parool

Unustasid parooli?

Pole kasutajat?

Tee tasuta konto