Facebook Like

Happed spikker - väävlishape, äädikhape (1)

5 VÄGA HEA
Punktid
 
Säutsu twitteris
Igapäevaelus puutume kokku äädikhappega (toitude maitsestamisel või marineerimisel), sidrunhappega (jookides, küpsetuspulbris), piimhappega (piima hapnemisel, hapukurgis, hapukapsas), sidrunhappega (sidrunis, apelsinis jt. puuviljades), õunhappega (õuntes, pirnides), oblikhappega ( hapuoblikas , rabarberis) jne. Keemialaboris kasutatakse hapete kindlakstegemiseks indikaatoreid, mis muudavad hapete toimel oma värvust (nt. lakmuselahus punaseks, punase peakapsa mahl, mustikamahl ). Samuti võib neid kindlaks teha maitstes, kuid see võib tervisele ohtlik olla. Happed on anorgaaniliste ainete klass, mis
80% sisust ei kuvatud. Kogu dokumendi sisu näed kui laed faili alla
Happed spikker - väävlishape-äädikhape #1
Punktid 10 punkti Autor soovib selle materjali allalaadimise eest saada 10 punkti.
Leheküljed ~ 1 leht Lehekülgede arv dokumendis
Aeg2007-11-27 Kuupäev, millal dokument üles laeti
Allalaadimisi 115 laadimist Kokku alla laetud
Kommentaarid 1 arvamus Teiste kasutajate poolt lisatud kommentaarid
Autor Rain Ungert Õppematerjali autor

Lisainfo

<br>Autori kodulehekülg<a href="http://kool.spikriladu.net">kool.spikriladu.net</a>:
hape , väävlishape , äädikhape , vesinikiooni

Mõisted


Kommentaarid (1)

JxxK profiilipilt
Jaak Aaso: Thank you very much !!!!!!!!!!
11:19 03-12-2008


Sarnased materjalid

18
doc
Keemia
1
doc
Keemia - Happed
2
odt
Anorgaanilised happed meie elus
17
pdf
Kokkuvõte keemiast
12
doc
Lühikokkuvõte
2
docx
Anioonide hapete tabel
10
doc
Põhikooli keemia lõpueksamiks
4
doc
Kokkuvõte 8 kl keemiast



Faili allalaadimiseks, pead sisse logima
Kasutajanimi / Email
Parool

Unustasid parooli?

UUTELE LIITUJATELE KONTO MOBIILIGA AKTIVEERIMISEL +50 PUNKTI !
Pole kasutajat?

Tee tasuta konto

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Kasutamist jätkates nõustute küpsiste ja veebilehe üldtingimustega Nõustun