Vajad kellegagi rääkida?
Küsi julgelt abi LasteAbi
Logi sisse

Grillitud põrsa sisefilee (0)

1 Hindamata
Punktid

Lõik failist

Overview

Grillitud põrsa sisefilee ürtidega
Grillitud paprikad
Keed . kartul

Sheet 1: Grillitud põrsa sisefilee ürtidega


ROOG Grillitud põrsa sisefilee ürtidega
kuupäev 8.2.10
kood
ettevõte
väljatulek
0,25 l/kg/tk
portsjoni omahind 37,08
kasumi %
#DIV/0!
portsjoni müügihind
koguhind
0 krooni
portsjonite arv x


TOORAINE bruto ühik külmt kao % neto x bruto x neto 1kg ostuhind 1kg tooraine kasutushind tooraine hind(summa) Põrsa sisefilee 1.385 kg 35 0,900 0.000 0.000 123,33 189,74 170,76 Haraputk 0.002 kg
0,002 0.000 0.000 33,07 33,07 0,07 Basiilik 0.002 kg 16 0,002 0.000 0.000 35,55 42,32 0,08 Tüümian 0.002 kg
0,002 0.000 0.000 37,66 37,66 0,08 Sool 0.009 kg
0,009 0.000 0.000 6,47 6,47 0,06 Purus. Must pipar 0.001 kg
0,001 0.000 0.000 8,89 8,89 0,01 Peekon 0.150 kg
0,150 0.000 0.000 54,03 54,03 8,10 Tume õlu 0.500 L
0,500 0.000 0.000 12,49 12,49 6,25 Keed.kartul 0.000
0.000 0.000 6,77 6,77 0,00 Grillitud paprikad 0.000
0.000 0.000 26,01 26,01 0,00
0.000
0.000 0.000
0,00 0,00
0.000
0.000 0.000
0,00 0,00
0.000
0.000 0.000
0,00 0,00
0.000
0.000 0.000
0,00 0,00

tooraine kokku 1,57 l/kg
koguhind krooni
185,41 kuumtöötlemiskadu 20.2 %
valmistoit 1,25 l/kg/tk
1 kg/l hind krooni
148,33 portsjoni kaal 0,25 l/kg/tk
portsjonite arv 5 tk
1 potsjoni hind
37,08

TEHNOLOOGIA

Millele on vaja tähelepanu pöörata



Säiltustingimused ja aeg

Sheet 2: Grillitud paprikad


ROOG Grillitud Paprikad
kuupäev 8.2.10
kood
ettevõte
väljatulek
0,15 l/kg/tk
portsjoni omahind 3,90
kasumi %
#DIV/0!
portsjoni müügihind
koguhind
0 krooni
portsjonite arv x


TOORAINE bruto ühik külmt kao % neto x bruto x neto 1kg ostuhind 1kg tooraine kasutushind tooraine hind(summa) Roheline paprika 0.350 kg
0,350 0.000 0.000 23,33 23,33 8,17 Muna 0.250 kg
0,250 0.000 0.000 17,02 17,02 4,26 Keed.kartul 0.300 kg
0,300 0.000 0.000 6,77 6,77 2,03 Majonees 0.095 kg
0,095 0.000 0.000 25,65 25,65 2,44 Sinep 0.015 kg
0,015 0.000 0.000 17,89 17,89 0,27 Roheline sibul 0.025 kg
0,025 0.000 0.000 46,76 46,76 1,17 Paprikapulber 0.002 kg
0,002 0.000 0.000 56,78 56,78 0,11 Küüsalugusool 0.003 kg
0,003 0.000 0.000 76,23 76,23 0,23 Piprad 0.002 kg
0,002 0.000 0.000 89,98 89,98 0,18 Leib 0.050 kg
0,050 0.000 0.000 13,14 13,14 0,66
0.000
0.000 0.000
0,00 0,00
0.000
0.000 0.000
0,00 0,00
0.000
0.000 0.000
0,00 0,00
0.000
0.000 0.000
0,00 0,00

tooraine kokku 1,09 l/kg
koguhind krooni
19,51 kuumtöötlemiskadu 31.3 %
valmistoit 0,75 l/kg/tk
1 kg/l hind krooni
26,01 portsjoni kaal 0,15 l/kg/tk
portsjonite arv 5 tk
1 potsjoni hind
3,90

TEHNOLOOGIA

Millele on vaja tähelepanu pöörata



Säiltustingimused ja aeg

Sheet 3: Keed. kartul


ROOG Keed. Kartul
kuupäev 8.2.10
kood
ettevõte
väljatulek
0,06 l/kg/tk
portsjoni omahind 0,41
kasumi %
#DIV/0!
portsjoni müügihind
koguhind
0 krooni
portsjonite arv x


TOORAINE bruto ühik külmt kao % neto x bruto x neto 1kg ostuhind 1kg tooraine kasutushind tooraine hind(summa) Kartul 0.300 kg
0,300 0.000 0.000 6,45 6,45 1,94 Sool 0.015 kg
0,015 0.000 0.000 6,47 6,47 0,10
0.000
0.000 0.000
0,00 0,00
0.000
0.000 0.000
0,00 0,00
0.000
0.000 0.000
0,00 0,00
0.000
0.000 0.000
0,00 0,00
0.000
0.000 0.000
0,00 0,00
0.000
0.000 0.000
0,00 0,00
0.000
0.000 0.000
0,00 0,00
0.000
0.000 0.000
0,00 0,00
0.000
0.000 0.000
0,00 0,00
0.000
0.000 0.000
0,00 0,00
0.000
0.000 0.000
0,00 0,00
0.000
0.000 0.000
0,00 0,00

tooraine kokku 0,32 l/kg
koguhind krooni
2,03 kuumtöötlemiskadu 4.8 %
valmistoit 0,3 l/kg/tk
1 kg/l hind krooni
6,77 portsjoni kaal 0,060 l/kg/tk
portsjonite arv 5 tk
1 potsjoni hind
0,41

TEHNOLOOGIA

Millele on vaja tähelepanu pöörata



Säiltustingimused ja aeg

Grillitud põrsa sisefilee #1 Grillitud põrsa sisefilee #2 Grillitud põrsa sisefilee #3 Grillitud põrsa sisefilee #4 Grillitud põrsa sisefilee #5 Grillitud põrsa sisefilee #6
Punktid 50 punkti Autor soovib selle materjali allalaadimise eest saada 50 punkti.
Leheküljed ~ 6 lehte Lehekülgede arv dokumendis
Aeg2010-10-30 Kuupäev, millal dokument üles laeti
Allalaadimisi 43 laadimist Kokku alla laetud
Kommentaarid 0 arvamust Teiste kasutajate poolt lisatud kommentaarid
Autor A. V. Õppematerjali autor
Kalkulatsioon

Sarnased õppematerjalid

thumbnail
17
doc

Ürituseplaneerimine

Võrumaa Kutsehariduskeskus Turismi õppetool TT-07 Triin Tammik ,,ÜRITUSEPLANEERIMINE" Referaat Juhendaja: Silvi Pihlakas Väimela 2008 Sisukord Sisukord...................................................................................................................................... 2 Sissejuhatus.................................................................................................................................3 Menüü......................................................................................................................................... 4 Põhjendused:............................................................................................................................... 5 Kalkulatsioonikaart ,, Täidetud tomat suitsukalasalatiga"..........................................................

Kokandus
thumbnail
8
xls

Kalkulatsioonikaart näidis

KALKULATSIOONIKAART Roa nimetus Ühepajatoit Ettevõte nimi VKHK kuupäev 01.04.2009 omahind 3,90 Portsjoni kaal 0,150 kg müügihind 14,00 Portsjoni arv 10 l/kg hind 25,98 Koostaja Tooraine bruto 1-le ühik kao % neto 1-le bruto x-le neti x-le ostunind hind kartul 0,077 35 0,050 0,769 0,500 3,18 0,24 porgand 0,038 20 0,030 0,375 0,300 5,08 0,19 kaalikas 0,040 25 0,030 0,400 0,300 5,08 0,20 kapsas 0,032 22 0,025 0,321 0,250 3,31 0,11 hakkliha 0,045 0 0,045 0,450 0,450 47,00 2,12 sibul

Catering
thumbnail
6
xls

Toitude tehnoloogilised kaardid ja hinnakalkulatsioonid

TOIDU NIMETUS Porgandi-apelsinisupp 1. ports. väljatulek (ml/g) 130 valmist.portsj. arv x (tk) 5 kasumi % 67,6 Retsepti kaal Valmistamise kaal Hind 20%- ta ühiku koguse TOIDUAINE ühik 1 bruto kao % 1 neto x bruto x neto hind hind porgand kg 0,055 20 0,046 0,275 0,230 5,50 0,30 apelsin kg 0,030 40 0,021 0,150 0,105 15,50 0,47 mugulsibul kg 0,014 17 0,012 0,070 0,060 13,58 0,19 õli l 0,002 0,002 0,010 0,010 22,42 0,04 10 % rõõsk koor l 0,017 0,017

Toitlustus
thumbnail
42
xlsx

Kalkulatsiooniõpetus

Toidunimetus: Portsjoni kaal: Portsjoni arv kokku : Jrk nr Toiduained ühik 1 kõik toidu valmistamiseks toorained suurköögis kasutatakse enamasti kg ,l , tk 2 protsendid tk/kg .kanamuna 3 kg -kilogramm 4 L-liiter 5 teisendan tooraine kui on dl ja grammides 6 retseptis odrakruup 2dl 7 1dl=85 g=0.085 8 tabelisse 2*0.085=0.175 vajadusel teisenda kogused kasutades 9 massi ja mahumõõtude tabelit 10 kanamuna tk 11 kanamuna tk /kg 12 kanamuna 23

toiduainete sensoorse hindamise alused
thumbnail
16
doc

Vene rahvusköök

Rahvusköök Vene köök Sisukord lk 1. Vene köögi iseloomustus........................................................................................3 2. Menüü põhjendus..................................................................................................5 3. Retseptid................................................................................................................6 3.1 Eelroog.................................................................................................................6 3.2 Põhiroog...............................................................................................................8 3.3 Järelroog.............................................................................................................10 4. Tööplaan..........................................................................................

Kokandus
thumbnail
20
docx

Eesti Vabariigi sünnipäeva õhtusöök neljale

Tartu kutsehariduskeskus Majandus- ja toitlustus osakond Eesti Vabariigi sünnipäeva õhtusöök neljale Iseseisev töö Tartu 2015 1 Sisukord Sissejuhatus..........................................................................................................................lk.3 Laua kate..............................................................................................................................lk.4 Kalkulatsiooni kaardid......................................................................................................lk.5-8 Valmistamise juhend............................................................................................................lk.9 Kasutatud kirjandus.............................................................................................................lk.10

Kalkulatsioon
thumbnail
21
doc

Koka kutseeksam

VILJANDI ÜHENDATUD KUTSEKESKKOOL Teenindusosakond Talis Kõiv KOKK KUTSEEKSAM Juhendaja: Ariaane Truu Viljandi 2009 2 SISUKORD: 1.MENÜÜ...................................................................................................................................4 2.KALKULATSIOONIKAARDID............................................................................................5 2.1 Koorene Bostoni salatist valmistatud supp peekonikrutoonidega........................................ 5 2.2 Mozzarellaga täidetud ja paneeritud sea välisfilee kõrvitsakoogi ja köögiviljakastmega....7 2.3 Kihiline kohupiimakook vaarikatega.................................................................................. 10 3. TÖÖPLAAN......................................................................................................................... 12 4. SEADMED, TÖÖVAHENDID JA SERVEERIMISVAHENDID

Toitlustus
thumbnail
26
doc

Suurköögi eksam

Tallinna teeninduskool Suurköögi eksam Rühmatöö, grupp 1 Juhendaja: Kristi Tiido Koostajad: Reelika Oissar, Helen Paju, Ants Morel, Maksim Odnenko, Britta Luup Tallinn 2014 2 Sisukord Sisukord ..................................................................................................................................... 3 Idee .............................................................................................................................................4 Toidud......................................................................................................................................... 5 Koorene lõhesupp..............................................................................................................

Köögi õpetus




Kommentaarid (0)

Kommentaarid sellele materjalile puuduvad. Ole esimene ja kommenteeri



Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Kasutamist jätkates nõustute küpsiste ja veebilehe üldtingimustega Nõustun