Vajad kellegagi rääkida?
Küsi julgelt abi LasteAbi
Logi sisse

Garneerimisvahendi (0)

1 Hindamata
Punktid

Lõik failist

Kerli Lek; Mirle Jants Köögis kasutatavad garneerimisvahendid
TALLINNA TEENINDUSKOOL



Kerli Lek; Mirle Jants
Rühm 011K
KÖÖGIS KASUTATAVAD GARNEERIMISVAHENDID
Referaat



Juhendaja :
Heikki Eskusson

Tallinn 2010
SISUKORD
SISSEJUHATUS 3
1. KÖÖGIS KASUTATAVAD GARNEERIMISVAHENDID 4
1.1 KAUNISTUSNOAD 4
1.2 KAUNISTUSLUSIKAD , -KULBID 5
1.3 RIIVID 5-6
1.4 MUUD KAUNISTUSVAHENDID 6
KOKKUVÕTE 7
KASUTATUD KIRJANDUS 8



Vasakule Paremale
Garneerimisvahendi #1 Garneerimisvahendi #2 Garneerimisvahendi #3 Garneerimisvahendi #4 Garneerimisvahendi #5 Garneerimisvahendi #6 Garneerimisvahendi #7 Garneerimisvahendi #8 Garneerimisvahendi #9 Garneerimisvahendi #10
Punktid 50 punkti Autor soovib selle materjali allalaadimise eest saada 50 punkti.
Leheküljed ~ 10 lehte Lehekülgede arv dokumendis
Aeg2010-10-19 Kuupäev, millal dokument üles laeti
Allalaadimisi 16 laadimist Kokku alla laetud
Kommentaarid 0 arvamust Teiste kasutajate poolt lisatud kommentaarid
Autor Kerli Lek Õppematerjali autor
Köögis kasutatavad garneerimisvahendid ja nende kasutamine, referaat

Sarnased õppematerjalid

thumbnail
32
doc

Konspekt väikevahendid

Sisu Sisu.............................................................................................................................................................1 NOAD........................................................................................................................................................1 LÕIKURID ja ABIVAHENDID LÕIKAMISEL......................................................................................4 KÄÄRID....................................................................................................................................................5 G/N NÕUD................................................................................................................................................7 PANNID.................................................................................................................................................. 11 KEEDUNÕUD.......................................................................

Kokk



Kommentaarid (0)

Kommentaarid sellele materjalile puuduvad. Ole esimene ja kommenteeri



Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Kasutamist jätkates nõustute küpsiste ja veebilehe üldtingimustega Nõustun