Plaanid puhkusele minna? Võta endale majutus AirBnb kaudu ja saad 37€ kontoraha Tee konto Sulge
Facebook Like

Essee kirjutamise juhend (16)

4 HEA
Punktid
 
Säutsu twitteris
Essee on lühike üldarusaadav teadusliku sisuga kirjutis, mis analüüsib mingit probleemi või situatsiooni läbi autori isikliku lähenemise.
     
Essee ei ole referaat!!! – seetõttu ajaloosündmuste ümberjutustus, institutsioonide kirjeldus, erinevate autorite hinnangute refereerimine jms. ei anna üle 13 punkti 25-st.
     
Essee peab omama ühte keskset küsimust – kuna töömaht on lühike, siis töö struktuuri ja kontseptsiooni selgena hoidmiseks tuleb keskenduda üksnes ühele probleemiasetusele.
80% sisust ei kuvatud. Kogu dokumendi sisu näed kui laed faili alla
Essee kirjutamise juhend #1
Punktid 50 punkti Autor soovib selle materjali allalaadimise eest saada 50 punkti.
Leheküljed ~ 1 leht Lehekülgede arv dokumendis
Aeg2008-09-09 Kuupäev, millal dokument üles laeti
Allalaadimisi 422 laadimist Kokku alla laetud
Kommentaarid 16 arvamust Teiste kasutajate poolt lisatud kommentaarid
Autor kriskris Õppematerjali autor

Lisainfo

Annab punkt punkti haaval nõu, kuidas kirjutada esseed.
kuidas kirjutada esseed

Kommentaarid (16)

asuur profiilipilt
asuur: Päris hea konspekt, kuid kõigile vajalikele küsimustele ei vasta.
13:05 24-05-2012
Ketaspidur profiilipilt
Ketaspidur: Väga ülevaatlik abimaterjal, aitas palju. Tänan
12:43 07-03-2010
Liisilii profiilipilt
Liisilii: põhiasjad on lühidalt kirjas
17:38 23-04-2009


Sarnased materjalid

2
doc
Essee kirjutamise juhend
4
doc
ARUTLUSE KIRJUTAMISE JUHEND
4
doc
ARUTLUSE KIRJUTAMISE JUHEND
41
doc
Uurimistöö kirjutamise juhend
1
txt
Essee kirjutamine Kuidas kirjutada esseed
3
pdf
Juhend essee kirjutamiseks
52
doc
Tööde vormistamise juhend
76
doc
Üliõpilastööde koostamine ja vormistamine





Faili allalaadimiseks, pead sisse logima
Kasutajanimi / Email
Parool

Unustasid parooli?

UUTELE LIITUJATELE KONTO MOBIILIGA AKTIVEERIMISEL +50 PUNKTI !
Pole kasutajat?

Tee tasuta konto

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Kasutamist jätkates nõustute küpsiste ja veebilehe üldtingimustega Nõustun