Plaanid puhkusele minna? Võta endale majutus AirBnb kaudu ja saad 37€ kontoraha Tee konto Sulge
Facebook Like


Erinevate suhkrute kasutamine kulinaarias (0)

1 Hindamata
Punktid
 
Säutsu twitteris

Erinevate suhkrute 
kasutamine 
kulinaarias
• Peensuhkur – mida suurem ja kollasem 
on suhkru kristall, seda magusam suhkur.
Kirjeldus
• Moosisuhkur – keedistesuhkur. Lisatud on 
sidrunhapet, pektiini ja kaaliumsorbaati. 
• Vaniliinisuhkur – magustoitude 
maitsestamiseks. 
• Fariinsuhkur – suhkrukristallide pinnal 
tume siirupi kiht, kasutatakse 
küpsetamiseks. 
• Demerara suhkur – kohvi ja tee 
maitsestamiseks
• Suhkrusiirup – värvuselt kas tume või 
hele, kasutatakse küpsetistes. 

Glükoos ehk  viinamarjasuhkur  – 
suhkrust vähem magusam
Fruktoos  ehk puuviljasuhkur – suhkrust 
1,7 korda magusam. Soodustab aju 
80% sisust ei kuvatud. Kogu dokumendi sisu näed kui laed faili alla
Vasakule Paremale
Erinevate suhkrute kasutamine kulinaarias #1 Erinevate suhkrute kasutamine kulinaarias #2 Erinevate suhkrute kasutamine kulinaarias #3 Erinevate suhkrute kasutamine kulinaarias #4 Erinevate suhkrute kasutamine kulinaarias #5 Erinevate suhkrute kasutamine kulinaarias #6 Erinevate suhkrute kasutamine kulinaarias #7 Erinevate suhkrute kasutamine kulinaarias #8 Erinevate suhkrute kasutamine kulinaarias #9 Erinevate suhkrute kasutamine kulinaarias #10 Erinevate suhkrute kasutamine kulinaarias #11 Erinevate suhkrute kasutamine kulinaarias #12 Erinevate suhkrute kasutamine kulinaarias #13 Erinevate suhkrute kasutamine kulinaarias #14 Erinevate suhkrute kasutamine kulinaarias #15 Erinevate suhkrute kasutamine kulinaarias #16
Punktid 10 punkti Autor soovib selle materjali allalaadimise eest saada 10 punkti.
Leheküljed ~ 16 lehte Lehekülgede arv dokumendis
Aeg2015-03-02 Kuupäev, millal dokument üles laeti
Allalaadimisi 6 laadimist Kokku alla laetud
Kommentaarid 0 arvamust Teiste kasutajate poolt lisatud kommentaarid
Autor puhasloodus420 Õppematerjali autor

Mõisted


Meedia

Kommentaarid (0)

Kommentaarid sellele materjalile puuduvad. Ole esimene ja kommenteeri


Sarnased materjalid

36
docx
Erinevate äädikate kasutamine kulinaarias
26
docx
Toidukauba eksami kordamisküsimused ja vastused
32
docx
Tervislik toitumine
35
docx
Eritoitumine diabeetikule
45
docx
KÕIK OLULINE TERVISLIKUST TOITUMISEST
18
docx
Sool ja suhkur toidus
28
doc
Toiduainete taimne toore - kordamisküsimused II tööks
21
docx
Tervislik toitumine





Faili allalaadimiseks, pead sisse logima

Kasutajanimi / Email
Parool

Unustasid parooli?

UUTELE LIITUJATELE KONTO MOBIILIGA AKTIVEERIMISEL +50 PUNKTI !
Pole kasutajat?

Tee tasuta konto

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Kasutamist jätkates nõustute küpsiste ja veebilehe üldtingimustega Nõustun