Plaanid puhkusele minna? Võta endale majutus AirBnb kaudu ja saad 37€ kontoraha Tee konto Sulge
Facebook Like

Ensümaatilise meetodiga glükoosisisalduse määramine (0)

1 Hindamata
Punktid

Esitatud küsimused

  • Millega on tegu ?
 
Säutsu twitteris
3.3. Glükoosisisalduse ensümaatiline määramine
Kaisa Rahuoja
093421 KATB41
Tallinna tehnikaülikool
Matemaatika- loodusteaduskond
Bioorgaanilise keemia õppetool


3.3.Glükoosisisalduse määramine ensümaatilisel meetodil


Kaisa Rahuoja
093421 KATB41


3.3. Glükoosisisalduse määramine ensümaatilisel meetodil
Katse käik:
1. Uuritava lahuse ettevalmistamine : prooviks, milles hakatakse glükoosisisaldust määrama, on sidrunimahl. Proovi saamiseks pressisin kõigepealt sidrunist välja väikese koguse mahla (1-2 ml) ning tegin sellest praktikumi juhendaja soovituste kohaselt 50-kordse lahjenduse. Selleks pipeteerisin 0,5 ml sidrunimahla automaatpipetiga 25ml mõõtkolbi ning täitsin kolvi kriipsuni destilleeritud veega.
2. Glükoosilahuse
80% sisust ei kuvatud. Kogu dokumendi sisu näed kui laed faili alla
Ensümaatilise meetodiga glükoosisisalduse määramine #1 Ensümaatilise meetodiga glükoosisisalduse määramine #2
Punktid 10 punkti Autor soovib selle materjali allalaadimise eest saada 10 punkti.
Leheküljed ~ 2 lehte Lehekülgede arv dokumendis
Aeg2012-02-28 Kuupäev, millal dokument üles laeti
Allalaadimisi 37 laadimist Kokku alla laetud
Kommentaarid 0 arvamust Teiste kasutajate poolt lisatud kommentaarid
Autor karull Õppematerjali autor

Lisainfo

Katse käik:
1. Uuritava lahuse ettevalmistamine : prooviks, milles hakatakse glükoosisisaldust määrama, on sidrunimahl. Proovi saamiseks pressisin kõigepealt sidrunist välja väikese koguse mahla (1-2 ml) ning tegin sellest praktikumi juhendaja soovituste kohaselt 50-kordse lahjenduse. Selleks pipeteerisin 0,5 ml sidrunimahla automaatpipetiga 25ml mõõtkolbi ning täitsin kolvi kriipsuni destilleeritud veega.
2. Glükoosilahuse valmistamine kalibreerimisgraafiku koostamiseks: Glükoosilahused valmistan glükoosi standardlahuse lahjendamise teel proovide järjestikkusel lahjendamisel saades lahused kontsentratsioonidega 0,25 mg/ml, 0,125 mg/ml ja 0,062 mg/ml. Lahjendused tehakse samm-sammulisel lahjendamisel. Selleks valmistatakse esmalt standardlahusest kindla kontsentratsiooniga (0,25mg/ml), saadud lahjendatakse kaks korda ning teist lahust veel omakorda kaks korda. Pärast lahjenduste tegemist loksutatakse lahused korralikult läbi.

biokeemia , laboratoorne töö , glükoosisisalduse määramine

Mõisted


Kommentaarid (0)

Kommentaarid sellele materjalile puuduvad. Ole esimene ja kommenteeri


Sarnased materjalid

5
docx
Biokeemia 3 3 GLÜKOOSISISALDUSE MÄÄRAMINE Sidrunimahl
3
docx
3 3-Glükoosisisalduse määramine
4
docx
Biokeemia praktikum - Glükoosi sisalduse määramine
10
docx
Biokeemia Glükoosisisalduse määramine
5
doc
Glükoosisisalduse määramine
3
docx
Glükoosisisalduse määramine
6
doc
Glükoosisisalduse määramine
4
docx
Glükoosisisalduse määramine ensümaatilisel meetodil-sidrunimahl



Faili allalaadimiseks, pead sisse logima
Kasutajanimi / Email
Parool

Unustasid parooli?

UUTELE LIITUJATELE KONTO MOBIILIGA AKTIVEERIMISEL +50 PUNKTI !
Pole kasutajat?

Tee tasuta konto

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Kasutamist jätkates nõustute küpsiste ja veebilehe üldtingimustega Nõustun