Vajad kellegagi rääkida?
Küsi julgelt abi LasteAbi
Logi sisse

EESTI LEIVATÖÖSTUS (0)

1 Hindamata
Punktid
Vasakule Paremale
EESTI LEIVATÖÖSTUS #1 EESTI LEIVATÖÖSTUS #2 EESTI LEIVATÖÖSTUS #3 EESTI LEIVATÖÖSTUS #4 EESTI LEIVATÖÖSTUS #5 EESTI LEIVATÖÖSTUS #6 EESTI LEIVATÖÖSTUS #7 EESTI LEIVATÖÖSTUS #8 EESTI LEIVATÖÖSTUS #9 EESTI LEIVATÖÖSTUS #10 EESTI LEIVATÖÖSTUS #11 EESTI LEIVATÖÖSTUS #12
Punktid 50 punkti Autor soovib selle materjali allalaadimise eest saada 50 punkti.
Leheküljed ~ 12 lehte Lehekülgede arv dokumendis
Aeg2015-01-05 Kuupäev, millal dokument üles laeti
Allalaadimisi 21 laadimist Kokku alla laetud
Kommentaarid 0 arvamust Teiste kasutajate poolt lisatud kommentaarid
Autor kaialiisapeek Õppematerjali autor
biokeemia sokolaadid ja eesti leivatööstus

Sarnased õppematerjalid

thumbnail
8
docx

Õppekäik ettevõttesse

– eriti aga Peterburis. Tähelepanuväärne oli ka mitmekülgse ärimehena tuntud August Kook´i 1936 aastal Emajõe tänavale vanast õlletööstusest ümber ehitatud leivatööstuse rajamine. Seda tootmisüksust peeti toona üheks kaasaegseimaks. Peale II Maailmasõda 1944 aastal moodustati peamiselt „Cerese“ aga ka mitmete teiste tolleks ajaks olemasolevate leivatööstuste, jahuveskite ja pärmivabriku ühendamisel Tartu Jahu- ja Leivakombinaadi Leivatööstus nr. 1, mille nimi küll 1963 aastal muudeti Tartu Leivakombinaadiks. Taasiseseisvunud Eesti algaastatel toimunud erastamise käigus asutati 1993 aastal eraaktsiaselts Pere Leib. Täna Ringtee tänaval asuv tootmiskompleks sai alates 2001 aastast, mil kogu tootmine lõplikult sinna üle viidi, kogu Tartu ja Lõuna-Eesti suurimaks ja kesksemaks leivatööstuseks. Uhkusega võib tõdeda, et läbi rohkem kui 100 aasta on leivatootmine Tartus endiselt omal heal tasemel alles.

Pagar-kondiiter
thumbnail
24
docx

Praktika aruanne müüja kohal

Selver Kulinaaria, pagari-ja kondiitritooted Pere Salat Salatid Reinu Pizza Kulinaaria Astri AV Kulinaaria Bagratio Kulinaaria Eesti Munatooted Pastatooted Liviko Alkohol Avallone Alkohol Altia Eesti AS Alkohol Pernod Ricard Estonia Alkohol Valior Alkohol Dunker Alkohol Tridens Alkohol Budampex Alkohol Kiil & KO Alkohol V/S Vein Alkohol Allied Domecq Spirits Alkohol Kriss Trading Alkoholimaiustused, konservid Prike Alkoholitee, kohv Remedia Alkohol LTT Alkohol, maiustused Tobaccoland Tubakatooted

Klienditeenindus
thumbnail
50
pdf

Leivanädala abimaterjal

RUKKILEIB MEIE LAUAL ON TERVIS Ideid ja näpunäiteid lasteasutustele LEIVANÄDALA läbiviimiseks. 2008 1 Autor Meeri Talv Toimetaja Anneli Zirkel ISBN 9949-10-708-3 Trükitud: Tartumaa Trükikoda OÜ Esimese trüki koostamist on finantseerinud Eesti Haigekassa tervisedendusliku projekt "Rukkileib meie laual on tervis" 2004 vahenditest. 2008 aasta täiendatud väljaanne on finantseeritud Eesti Leivaliidu ja PRIA turuarendustoetuse vahenditest. 2 Loodus kasvatas rukkiterad, kivi veskil jahvatas nad. Jahust ema küpsetas leiva perel süüa ja tänada... Oskar Ehaste

Pedagoogika
thumbnail
23
docx

TARTU KUTSEHARIDUSKESKUSE KOPLI KOHVIK JA Maxima Eesti OÜ

Tartu Kutsehariduskeskus Teeninduse ja kaubanduse osakond Kristlin Kallas TARTU KUTSEHARIDUSKESKUSE KOPLI KOHVIK JA Maxima Eesti OÜ Praktikaaruanne Juhendaja: Eda Sõõru Grupp: Mko212 Tartu 2013 1. Püstitatud praktikaeesmärkide ja ­ülesannete lühikirjeldus Kopli kohvik Esimese kursuse esimese praktika läbisin ma Tartu Kutsehariduskeskuse Õppekohvikus

Ainetöö
thumbnail
20
doc

Eesti kaubabrändid

Nagu Tartu Kutsehariduskeskus Teeninduse ja kaubanduse osakond Käty Kivirand EESTI KAUBAMÄRGID e. Brändid Iseseisevtöö Juhendaja: Mets Sirje Grupp: MY08 Tartu 2010 AS MAAG Piimatööstus on AS MAAG Grupi tütarettevõte ja tegeleb kvaliteetsete piimatoodete ja jäätiste tootmise ning turustamisega. ·MAAG Piimatööstus põhineb Eesti vanimal piimatööstusel. Aastal 1850 hakkas tööle Kunda mõisameierei (hilisem Linnuse tsehh- praeguseks suletud), millest on saanud tänaseks meie Rakvere tootmistsehh. AS Maag Piimatööstuse nime sai ettevõte 2003. aastal. MAAG Piimatööstus on kõige laiema tooteportfelliga piimatööstusettevõte Eestis, sealjuures ainuke piimatööstus, mis tegeleb lisaks piimatoodete, juustu ja kohukeste tootmisele ka jäätise tootmisega.

Tööstuskaup
thumbnail
28
docx

Kaubamärkide referaat

kaupa või teenust teistest, ja on olemas praegusel turul. Kaasaegse konkurentsi tingimustes kaitseb kaubamärgi registreerimine ebaseadusliku kasutamise ja kopeerimise vastu. Kaubamärk on omandiõigus ja ettevõtte mittemateriaalne vara. Kaubamärgi omanik võib lubada või takistada kaubamärgi kasutamist teiste isikute poolt. Tuntud kaubamärk suurendab kasumit, tõstab mainet ning seeläbi suurendab müügikäivet. Antud referaadis käsitletakse ainult Eesti käubamärke ja toiduainetööstuseid, sest põhieesmärk on uurida Eesti turgu. Referaat käsitleb kümmet tuntud kaubamärki ning nelja suuremat toiduanetööstust. 1 KAUBAMÄRGI MÕISTE JA FUNKTSIOONID. TOIDUAINETÖÖSTUS. 1.1 Kaubamärgi mõiste Kaubamärk on tähis, millega on võimalik eristada ühe isiku kaupa ja teenust teise isiku samaliigilisest kaubast või teenusest (kaubamärgiseadus § 3). Kaubamärgiks võib olla:

Toidukaubandus
thumbnail
110
docx

Toidukaubaõpetuse õpimapp

(Siimon, 2009, lk 145) Kaubamärk on graafiliselt kujutatav tähis, millega on võimalik eristada ühe isiku kaupa või teenust teise isiku identsest või samasse valdkonda kuuluvast kaubast või teenusest. Kaubamärgi järgi peab tarbija aru saama, et toodet või teenust pakub mingi kindel ettevõtja ja selle toote poeriiulilt või teenuse teiste pakkumiste hulgast üles leidma. (Patendiamet, 2014) Enne kaubamärgi registreerimist tuleb taotlejal teha otsing Eesti Patendiameti andmebaasides ja Euroopa Ühenduse kaubamärkide andmebaasides, samuti äriregistris. (EAS, s.a.) 1.1 Ajalooline taust ja areng Vanaaeg Alates varastest aegadest on inimesed kasutanud märke, et tõestada omandi- ja autoriõigusi. Peetakse tõenäoliseks, et primitiivsed inimesed kasutasid märke näidates kariloomade omandiõigust. Rooma keisririigi aegsed mõõgasepad märgistasid mõõgateramikele oma nimesi

Toidukaubaõpetus
thumbnail
33
docx

Koka kutseeksami küsimused ja vastused

Koka kutseeksami kordamisküsimused ja vastused 1. Kirjelda külmtöötlemismeetodid · Külmutatud toiduainete sulatamine külmutatus liha- ja kalatoodete, pooltoodete sulatamine · Mittesöödavate ja saastunud osade eraldamine Näiteks: köögivilja sorteerimine köögivilja pesemine köögivilja koorimine tapaloomade seedeelundite eraldamine lindude sulgede ja sisikonna eraldamine kalade soomuste ja sisikonna eraldamine · Madala toiteväärtusega osade eraldamine Näiteks: kontide eraldamine lihast kõõluste eraldamine lihast kalade fileerimine · Toiduainetele ja pooltoodetele kuju andmine Näiteks: toiduainete tükeldamine toodete vormimine · Võtted mis kiirendava järgnevat kuumtöötlemist ja muudavad maitset Näiteks: toiduainete leotamine marineerimine · Võtted, mi

Kokandus




Kommentaarid (0)

Kommentaarid sellele materjalile puuduvad. Ole esimene ja kommenteeri



Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Kasutamist jätkates nõustute küpsiste ja veebilehe üldtingimustega Nõustun