Plaanid puhkusele minna? Võta endale majutus AirBnb kaudu ja saad 37€ kontoraha Tee konto Sulge
Facebook Like

Biotehnoloogia (2)

5 VÄGA HEA
Punktid
 
Säutsu twitteris
Ande Andekas-Lammutaja
Bioloogia – Biotehnoloogia
Biotehnoloogia on organismidele omastel protsessidel põhinev tehnoloogia tehistingimustes. Geenitehnoloogia kasutab organismide pärilikkuse muutmiseks DNA siirdamist, mille tagajärjel luuakse uute pärilike omadustega organismid. Valdkondadeks on kloonimine (nii paljundamise kui ravi eesmärgil), keskkonna puhastamine, isikute tuvastamine , transgeensete organismide ehk GMOde loomine ning haiguste geeniteraapia . Kasutatakse peamiselt baktereid ja seeni, vähem taimi ja loomi. Organisme kasutatakse mitmesuguste ainete tootmiseks. Paljusid bakter - ja seentüvesid kasutatakse toiduainetööstuses, nad toodavad mitmesugusel eesmärgil vajalikke
80% sisust ei kuvatud. Kogu dokumendi sisu näed kui laed faili alla
Biotehnoloogia #1
Punktid 5 punkti Autor soovib selle materjali allalaadimise eest saada 5 punkti.
Leheküljed ~ 1 leht Lehekülgede arv dokumendis
Aeg2007-11-27 Kuupäev, millal dokument üles laeti
Allalaadimisi 274 laadimist Kokku alla laetud
Kommentaarid 2 arvamust Teiste kasutajate poolt lisatud kommentaarid
Autor Rain Ungert Õppematerjali autor

Lisainfo

<br>Autori kodulehekülg<a href="http://kool.spikriladu.net">kool.spikriladu.net</a>:
transgeenseid , kloonimine , dolly , tüvirakk , geenitehnoloogia

Mõisted


Kommentaarid (2)

kertupiiga profiilipilt
kertupiiga: Väga hea konspekt.
19:52 07-10-2008
taitz15 profiilipilt
taitz15: oli suureks abiks
23:59 15-06-2009


Sarnased materjalid

2
docx
Biotehnoloogia
3
rtf
Biotehnoloogia
4
docx
Biotehnoloogia
21
docx
Biotehnoloogia õpimapp
1
odt
Biotehnoloogia
22
doc
Geenitehnoloogia
1
doc
Geenitehnoloogia
4
doc
Raku- ja embrüotehnoloogia



Faili allalaadimiseks, pead sisse logima
Kasutajanimi / Email
Parool

Unustasid parooli?

UUTELE LIITUJATELE KONTO MOBIILIGA AKTIVEERIMISEL +50 PUNKTI !
Pole kasutajat?

Tee tasuta konto

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Kasutamist jätkates nõustute küpsiste ja veebilehe üldtingimustega Nõustun