Plaanid puhkusele minna? Võta endale majutus AirBnb kaudu ja saad 37€ kontoraha Tee konto Sulge
Facebook Like

Barbara McClintock (0)

1 Hindamata
Punktid
 
Säutsu twitteris
Barbara McClintock
Barbara McClintock sündis 16. juuni  1902  ja suri  2. september 1992. Ta oli oli ameerika teadlane , üks tunnustatumaid tsütogeneetikuid maailmas.
1920ndate lõpus uuris McClintock kromosoome ning kuidas nad käituvad maisi paljunemisel. McClintock lõi esimese maisi geneetilise kaardi, ühendades kromosoomiregioonid füüsiliste tunnustega, ning ta näitas telomeeride ja tsentromeeride rolli – kromosoomi piirkonnad, mis on tähtsad geneetilise informatsiooni säilitamiseks.
1940.aastatel leidis USA bioloog Barbara McClintock, et maisitaime geneetilises materjalis liiguvad ühest paigast teise „kontrollivad elemendid” ja avastas, et stressitingimustes migreeruvad genoomi teatud piirkonnad ja lülitavad uues asukohas geene sisse ja välja. Tol ajal ei olnud James
80% sisust ei kuvatud. Kogu dokumendi sisu näed kui laed faili alla
Barbara McClintock #1 Barbara McClintock #2
Punktid 10 punkti Autor soovib selle materjali allalaadimise eest saada 10 punkti.
Leheküljed ~ 2 lehte Lehekülgede arv dokumendis
Aeg2014-05-22 Kuupäev, millal dokument üles laeti
Allalaadimisi 5 laadimist Kokku alla laetud
Kommentaarid 0 arvamust Teiste kasutajate poolt lisatud kommentaarid
Autor Helenatu Õppematerjali autor

Mõisted


Meedia

Kommentaarid (0)

Kommentaarid sellele materjalile puuduvad. Ole esimene ja kommenteeri


Sarnased materjalid

96
doc
Sissejuhatus geneetikasse
94
doc
Klassikaline ja molekulaargeneetika-geneetika rakendus kaasajal
32
doc
Geneetika
14
doc
Geneetika kordamisteemade vastused
174
doc
Kirjanduse mõisted A-Z
1
doc
Arvustus Shaw’ näidendile-Major Barbara
8
doc
Leelo Tungal - referaat
34
docx
UURIMISTÖÖ LEELO TUNGLA LOOMINGU JA ELULOO KOHTA



Faili allalaadimiseks, pead sisse logima
Kasutajanimi / Email
Parool

Unustasid parooli?

UUTELE LIITUJATELE KONTO MOBIILIGA AKTIVEERIMISEL +50 PUNKTI !
Pole kasutajat?

Tee tasuta konto

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Kasutamist jätkates nõustute küpsiste ja veebilehe üldtingimustega Nõustun