Plaanid puhkusele minna? Võta endale majutus AirBnb kaudu ja saad 37€ kontoraha Tee konto Sulge
Facebook Like

Aritmeetika ja algebra (4)

5 VÄGA HEA
Punktid
 
Säutsu twitteris
ARITMEETIKA
1.1 Mõningate arvude kõrgemad astmed


1.2 Hariliku murru põhiomadus
Murru väärtus ei muutu, kui murru lugejat ja nimetajat korrutada või jagada ühe ja sama nullist erineva arvuga.
Kui , siis
(murru laiendamine),
(murru taandamine ).
1.3 Tehetevahelised seosed





1.4 Tehted harilike murdudega
1.5 Tehete põhiomadused

Vahetuvus ehk kommutatiivsus :


Ühenduvus ehk assotsiatiivsus :
Jaotuvus ehk distributiivsus:
Sulgude avamine :
1.6 Protsent
80% sisust ei kuvatud. Kogu dokumendi sisu näed kui laed faili alla
Vasakule Paremale
Aritmeetika ja algebra #1 Aritmeetika ja algebra #2 Aritmeetika ja algebra #3 Aritmeetika ja algebra #4 Aritmeetika ja algebra #5 Aritmeetika ja algebra #6 Aritmeetika ja algebra #7
Punktid 50 punkti Autor soovib selle materjali allalaadimise eest saada 50 punkti.
Leheküljed ~ 7 lehte Lehekülgede arv dokumendis
Aeg2008-02-08 Kuupäev, millal dokument üles laeti
Allalaadimisi 205 laadimist Kokku alla laetud
Kommentaarid 4 arvamust Teiste kasutajate poolt lisatud kommentaarid
Autor merilinkikas Õppematerjali autor

Lisainfo

Hariliku murru põhiomadus, astmed, juured, ruutvõrrand, Biruutvõrrand, ruutkolmliige

Mõisted


Kommentaarid (4)

kixtin profiilipilt
kixtin: väga hea materjal
18:03 30-10-2008
annaaabi123 profiilipilt
annaaabi123: väga aitas
07:49 03-11-2011
laurile profiilipilt
... ...: jou
20:59 09-12-2008


Sarnased materjalid

13
pdf
Arvutite aritmeetika ja loogika
54
doc
Valemid ja mõisted
100
pdf
MATEMAATIKA TÄIENDUSÕPE
816
pdf
Matemaatika - Õhtuõpik
108
doc
MATEMAATIKA TÄIENDÕPE-Valemid
14
pdf
Võrratused
32
docx
Õppekavad ja õpikud koolimatemaatikas
57
doc
Digitaaltehnika





Faili allalaadimiseks, pead sisse logima
Kasutajanimi / Email
Parool

Unustasid parooli?

UUTELE LIITUJATELE KONTO MOBIILIGA AKTIVEERIMISEL +50 PUNKTI !
Pole kasutajat?

Tee tasuta konto

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Kasutamist jätkates nõustute küpsiste ja veebilehe üldtingimustega Nõustun