Plaanid puhkusele minna? Võta endale majutus AirBnb kaudu ja saad 37€ kontoraha Tee konto Sulge
Facebook Like

Analoogtelefoniühendus (1)

5 VÄGA HEA
Punktid
 
Säutsu twitteris

TALLINNA TEHNIKAÜLIKOOL
Raadio- ja sidetehnika õppetool
Õppeaine Side ( IRT3930 )
Laboratoorse töö “Analoogtelefoniühendus”

ARUANNE




Täitjad : Anneli Kaldamäe
Triin Hommuk
Tarvo Kesküla
Helerii Kalev
Juhendaja : A.Raja

Töö sooritatud : 16-10-2000
Aruanne esitatud : ....-....-........
Aruanne tagastatud : ....-....-........
Aruanne kaitstud : ....-....-........


................................................................................... /juhendaja allkiri/
Töö eesmärk
Õppida tundma telefoniliinile ühendatud telefoniaparaadi erinevaid tööreziime (“toru
80% sisust ei kuvatud. Kogu dokumendi sisu näed kui laed faili alla
Analoogtelefoniühendus #1 Analoogtelefoniühendus #2 Analoogtelefoniühendus #3 Analoogtelefoniühendus #4
Punktid 10 punkti Autor soovib selle materjali allalaadimise eest saada 10 punkti.
Leheküljed ~ 4 lehte Lehekülgede arv dokumendis
Aeg2007-12-06 Kuupäev, millal dokument üles laeti
Allalaadimisi 65 laadimist Kokku alla laetud
Kommentaarid 1 arvamus Teiste kasutajate poolt lisatud kommentaarid
Autor Rain Ungert Õppematerjali autor

Lisainfo

praktika töö: õppida tundma telefoniliinile ühendatud telefoniaparaadi mitmesuguseid tööreziime ja neile vastavaid signaale liinil.
analoogtelefoniühendus , irt3930 , telefoniaparaadi tööreziim , tühisvool

Mõisted


Kommentaarid (1)

trinzuz profiilipilt
trinzuz: Tundub ok
19:02 17-09-2011


Sarnased materjalid

4
doc
Analoogtelefon
7
doc
Analoogtelefon
10
docx
Analoogtelefon - labor
59
pdf
Analoogelektroonika lülitused
3
doc
Analoogelektroonika
7
doc
Labor 1 - Analoogtelefon
7
doc
Telefoni juhtmepõhine analoogliides
8
docx
IRT3930 Side 1-labor-analoogliidese parameetrid



Faili allalaadimiseks, pead sisse logima
Kasutajanimi / Email
Parool

Unustasid parooli?

UUTELE LIITUJATELE KONTO MOBIILIGA AKTIVEERIMISEL +50 PUNKTI !
Pole kasutajat?

Tee tasuta konto

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Kasutamist jätkates nõustute küpsiste ja veebilehe üldtingimustega Nõustun