Vajad kellegagi rääkida?
Küsi julgelt abi LasteAbi
Logi sisse

3 restorani analüüs (2)

3 HALB
Punktid

Lõik failist

3 restorani analüüs
Enrti
Žen žen
Volga
koduleht
http://www.entri.ee/
http://www.zenzen.ee/esileht.php
http://www.restaurantvolga.ee/?id=1
menüü
Entri restoranis on suur valik sööke – jooke . Väga maitsvad ja viivad keele kohe alla . Suures valikus ka toite .
Suures valikus toite – Kuna kokad on päris Põhja-Hiinast siis on pakutav toit ka iseloomulik sellele piirkonnale . Toidud on hea maitsega ja ka tervislikud
On mitme käigulised . Suur valik toite / jooke . On olemas ka lastemenüü.
Päevapakkumised . volga suupisted
Eripakkumised
Catering , peo koht.
Võimalus koju tellida .Peolauad .
On võimalik pidu korraldada .
Kodulehe kujundus
Hästi silmapaistev , kutsuv .Asjad on kätte saadavad .
Pole eriti silma paistev , kuid asjad on peaaegu lihtsasti kätte saadavad .
Kätte saadav on . Natuke silmapaistev .
Restoranide ajalugu :
’’žen žen’’
Restorani nimi - ˇen ˇen - tuleneb ˛enšenni juurest, mis sümboliseerib hiinlaste jaoks elujõudu ja tugevat tervist.
Meie eripäraks on Põhja-Hiina traditsioonilised toidud,
mis on lisaks

3 restorani analüüs #1 3 restorani analüüs #2 3 restorani analüüs #3
Punktid 100 punkti Autor soovib selle materjali allalaadimise eest saada 100 punkti.
Leheküljed ~ 3 lehte Lehekülgede arv dokumendis
Aeg2013-01-18 Kuupäev, millal dokument üles laeti
Allalaadimisi 29 laadimist Kokku alla laetud
Kommentaarid 2 arvamust Teiste kasutajate poolt lisatud kommentaarid
Autor Teisy Slavin Õppematerjali autor

Sarnased õppematerjalid

thumbnail
10
rtf

Nimetu

Viljandi Ühendatud Kutsekeskkool Teenindusosakond Kadri Uuspalu KK11 AS Pühajärve Puhkekodu Aruanne Juhendaja Ariaane Truu Viljandi 2013 Sisukord Sissejuhatus...............................................................................................3 Ettevõtte üldine iseloomustus...........................................................................4 Restoran.........................................................................................................5-6 Pubi...............................................................................................................7 Tornikohvik......................................................................................................8 Tootmise iseloomustus............................................................................................9 Köögitöö iseloomustus............

Kokk
thumbnail
9
rtf

PRAKTIKA ARUANNE - Kokk

Sisukord Sissejuhatus...............................................................................................3 Ettevõtte üldine iseloomustus...........................................................................4 Restoran.........................................................................................................5-6 Pubi...............................................................................................................7 Tornikohvik......................................................................................................8 Tootmise iseloomustus............................................................................................9 Köögitöö iseloomustus............

Kokk
thumbnail
10
docx

Praktika aruanne - praktikast restoranis Amarillo

Referaat Juhendaja: Riina Laht Tallinn 2010 Sisukord 1.Sissejuhatus Lk 3 2.Ettevõtte kirjeldus Lk 4 3.Tegevus praktikal Lk 5 4.Töökorraldus ettevõttes Lk 6 5.Menüüde analüüs Lk 7-8 6.Erivajadustega kliendid Lk 9 7.Enesekontroll ettevõttes Lk 10 8.Kokkuvõte Lk 11 9.Lisad Lk 12-14 Sissejuhatus Valisin praktikaks Tallinna Sokos Hotell Viru Restoran-Pubi-Lounge nimega Amarillo. See

Köögi õpetus
thumbnail
7
doc

Toitlustusettevõtete ja teenuste liigid

toidukauplustele. Keskusköökidest võidakse viia valmistoitu koolide, firmade jne sööklatesse ja teistesse ettevõtetesse. Pooltooteid ja valmistoite võidakse toota ka erinevatele toitlustusettevõtetele, kus kohapeal toitu ei valmistata või valmistatakse osaliselt. 1.5. Restoranid Restoranid on toitlustusettevõtted, mis pakuvad kvaliteetset tooodet ja teenindust, mugavat keskkonda ja sageli ka ajaviidet. Restorani mõiste on väga lai. Restoranid võivad olla iseseisvad toitlustusettevõtted või asuda hotellides, laevadel, rongides, firmades jne. Iseseisvad ettevõtted võivad olla esindusrestoranid, lõunasöögirestoranid, konkreetsetele toodetele või köökidele spetsialiseerunud restoranid (pitsarestoranid, kalarestoranid, biifsteegirestoranid, küüslaugurestoranid, prantsuse, vahemere, itaalia, kreek, vene jne köögile spetsialiseerunud jne), ajaviiterestoranid jne

Kokandus
thumbnail
23
odp

Kuulsad kokad välismaalt ja Eestist

Menüüde koostamisel ja kontseptsiooni loomisel lähtub Tõnis kindlasti tooraine mitmekesisusest, et esindatud oleks nii linnu- kui loomaliha, mereannid, juurviljad. Olulist rolli mängib kokatöö juures meeleolu: "Vahel on kohe tunne, et peab tegema küpsetatud, vahel hautatud rooga." Peakoka sõnul on talle oluline reisida ja kogeda maitseelamusi üle ilma. Tõnis Siigur Organisatsioonid: Eesti Kulinaaria Instituudi liige. Restorani Kolm Õde peakokk Erialane haridus - koolitused: lõpetanud kokanduskooli 1992.a, täiendkoolitused Soomes, Saksamaal, Prantsusmaal Tunnustused: Bocuse d'Or Eesti kandidaat 2008, 2010, Hõbelusikas - Parim kokk 2007, Hõbelusikas - Parim gurmee-restoran 2004-2007, Stenhus - Best Restaurant, Harpers & Queen Rene Uusmees On peakokk restoran Mekk'is. Eesti Kulinaaria Instituudi liige. Ta on eesmärgiks seadnud pakkuda traditsioone

Kokandus
thumbnail
11
pdf

Klienditeeninduse töö Wabaduse kohviku külastuse põhjal

EESTI ETTEVÕTLUSKÕRGKOOL MAINOR Veebidisain ja digitaalgraafika Klienditeeninduse töö Wabaduse kohviku külastuse põhjal Kodutöö Juhendaja: Anne Roosipõld Tallinn 2018 Klienditeekond Wabaduse kohvikus SISSEJUHATUS Meie kodutöö eesmärk on välja selgitada Wabaduse kohviku klienditeekond ja hinnata seda ning tuua välja kolm kõige nõrgemat lüli, mida saaks arendada ja teha kolm ettepanekut, mida teha kohvikus paremaks. Klienditeekond on analüüsivahend ja kliendisuhete juhtimissüsteemide kujundamise vahend teenindusettevõtetes. Ta on teatud kui kvaliteedi teekond või teeninduse täiuslikkuse teekond. Klienditeekond sisaldab kogu ajaperioodi, mis algab kliendi esimesest kokkupuutest organisatsiooniga (nt. kodulehe külastamisega) ning lõppeb tema väljumisega or

Klienditeenindus
thumbnail
17
docx

Nimetu

4 3 TÖÖTAJAD 3.1 Töötajate arv Laeval on töötajaid 210 suviti, talviti aga 130. Kõik töötajad kokku moodustavad laevapere. 3.2 Laevapere struktuur Laevapere koosneb kaptenist, teistest laeva juhtkonda kuuluvatest isikutest ja laeva meeskonnast. Laevapere juhiks on kapten. Kapteni ajutisel puudumisel laevalt on tema asendajaks vanemtüürimees. Laeva juhtkonda kuuluvad peale kapteni tüürimehed, turvaülem, mehaanikud, intendant, peakokk, restorani direktor, kaupluse juhataja, purser ja laojuhataja. Laevapere jaguneb kolme teenistusse. Iga teenistuse juht allub vahetult kaptenile. 3.3 Tekiteenistus Tekiteenistuse juhiks on vanemtüürimees. Tekiteenistusse kuuluvad kõik tüürimehed, turvaülem, pootsman, kõik madrused ja turvamehed. 3.4 Masinateenistus Masinateenistuse juhiks on vanemmehaanik. Masinateenistusse kuuluvad kõik mehaanikud, motoristid ja elektrikud. 3.5 Reisijateteenistus

Kategoriseerimata
thumbnail
23
pptx

Catering Tartus

Catering Tartus. Marju Zupsmann. Mj110. Catering Tartus Tartus on vägagi palju firmasid, mis pakuvad ka catreningi(toitlustusteeninust majast väljas). Hinnatumad neist on ehk Frens, Entri, Truffe, Shakespeare, Astri Grill, Dorpat, Kolme Sõsara Hõrgutised. Ka meie enda, Tartu Kutsehariduskesku pakub Cateringi teenust. Entri Catering Restoran Entri pakub peale restoraniteeninduse ka Catering teenindust. Tegevust alustati 1998 aastal. See firma kasvas välja "Hotell Tartu" sulgemisest ( tekkis tööjõudu) Teenindus Pulmapeod Pidulikud vastuvõtud Sünnipäevad Suvepäevad Jõulupeod Konverentsid (kohvipausid, lõunasöögid, õhtusöögid jne...) Avamisüritused Pidulikud lõuna- ja õhtusöögid Peielauad Click to edit Master text styles Second level Third level Fourth level Fifth level Click to edit

Catering




Meedia

Kommentaarid (2)

flopsi profiilipilt
23:06 19-10-2017
flopsi profiilipilt
23:18 19-10-2017



Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Kasutamist jätkates nõustute küpsiste ja veebilehe üldtingimustega Nõustun