Plaanid puhkusele minna? Võta endale majutus AirBnb kaudu ja saad 37€ kontoraha Tee konto Sulge
Facebook Like

19. sajandi I pool (2)

1 HALB
Punktid
 
Säutsu twitteris
19.saj 1pool:kaotati pärisorjus, talupojad said perek nimed, kirjaoskuse levik, teoorjus ,estofiilide tegevus. Masing : Narva gümn,saksamaa halle ülikool(usuteadus). eesmärk:rahva silmaringi ja mõtlemisvõime avardamine köitva popul . teaduslike lugemismat varal. Tegevus:koostas ning andis välja rahv raamatu"Pühapäeva..." mis tutvustas eesti lugejaid paljude võõraste maade, sealse looduse ja inimestega.. Ajakiri "Marokva Näddalla-Leht".Kirjutas õppekirjandust. ped saavutused:Ärgu sunnitagu last kurjaga lugema siis,kui lapsel on parim mänguhoog, lugemine ärgu olgu karistuseks... keelealane :rikastas eesti kirja ja valmistas ette uuele kirjaviisile ülemineku . õ täht.Sentimentaalne jutukirj: lugejale, äritolu:saksa
80% sisust ei kuvatud. Kogu dokumendi sisu näed kui laed faili alla
19-sajandi I pool #1
Punktid 50 punkti Autor soovib selle materjali allalaadimise eest saada 50 punkti.
Leheküljed ~ 1 leht Lehekülgede arv dokumendis
Aeg2008-10-01 Kuupäev, millal dokument üles laeti
Allalaadimisi 46 laadimist Kokku alla laetud
Kommentaarid 2 arvamust Teiste kasutajate poolt lisatud kommentaarid
Autor chockoloco Õppematerjali autor

Lisainfo

Mõisted


Kommentaarid (2)

kirsika77 profiilipilt
kirsika77: Kui saaks aru ka mida on tahetud sinna kirjutada!?
19:27 31-03-2009
Eliz_Liz profiilipilt
Eliz_Liz: Tõesti väga arusaamatu.
22:32 21-10-2009


Sarnased materjalid

6
docx
19-sajandi ajalugu
5
docx
Eesti 19-sajandil
69
doc
Suuline exam
32
doc
Eesti kirjanduse ajalugu I
54
doc
Eesti kirjanduse ajalugu I eksam
18
doc
Eesti kirjanduse ajalugu I 1 osa
19
doc
Kokkuvõte põhikoolis õpitust
112
doc
12-klassi kirjanduse lõpueksami koolieksami piletite põhjalikud vastused





Faili allalaadimiseks, pead sisse logima
Kasutajanimi / Email
Parool

Unustasid parooli?

UUTELE LIITUJATELE KONTO MOBIILIGA AKTIVEERIMISEL +50 PUNKTI !
Pole kasutajat?

Tee tasuta konto

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Kasutamist jätkates nõustute küpsiste ja veebilehe üldtingimustega Nõustun