Vajad kellegagi rääkida?
Küsi julgelt abi LasteAbi
Krüptoraha on tõusuteel. Nüüd on just õige aeg osta! Ära riski ja kauple turvalises keskonnas -> TEE KONTO Sulge
Facebook Like
Add link

" pol ester" - 2 õppematerjali

114
pdf

Nimetu

3 MIKROBIOLOOGIA AJALUGU ............................................................................................. 5 KOCHI-HENLE POSTULAADID...

-
15 allalaadimist
1168
pdf

Liha töötlemine

Japan. E-mail: Janice.callahan@ars.usda.gov E-mail: arihara@vmas.kitasato-u.ac.jp Marta Castro-Giráldez M. Concepción Aristoy Institute of Food Engineering for Department of Food Science, Instituto de Development, Universidad Politécnica de Agroquímica y Tecnología de Alimentos Valencia, Camino de Vera sn, 46022 (CSIC), PO Box 73, 46100 Burjassot Valencia, Spain. (Valencia), Spain. E-mail: mcaristoy@iata.csic.es Pier Sandro Cocconcelli Istituto di Microbiologia, Centro Ricerche António Salvador Barreto Biotecnologiche, Università Cattolica del Faculdade de Medicina Vet...

Inglise keel - Tallinna Tehnikaülikool
17 allalaadimist


Registreeri ja saadame uutele kasutajatele
faili e-mailile TASUTA

Konto olemas? Logi sisse

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Kasutamist jätkates nõustute küpsiste ja veebilehe üldtingimustega Nõustun