Teenindaja sõnaregister
Teenindaja sõnaregister
1. A la carte toidukaart- kliendi tellimusel valmistatavate roogadega valik
2. Alfresco- terrasil serveeritav pidueine
3. Aperitiiv-söögiisu tekitav (alkohoolne)jook
4. Bankett- kõrgetasemeline pidusöök
5. Barista- kohvjookide valmistaja
6. Bool- marjadest, puu- ja köögiviljadest või nende mahldest ja siirupitest maitsestatud jook,
millele lisatkse enne serveerimist gaseertud jooki
7. Bor-peedisupp
8. brunch-hiline hommikusöök
9. Buffet laud-selve e iseteeninduslaud
10. Caffe latte-itaalia piimakohv, espresso+kuum piim
11. Caffe au lait- prantsuse piimakohv, kohv ja piim peavad olema ühtse temperatuuriga
12. Cappuccino- espressopõhjaline itaalia piimakohv rohke vahuga
13. Gourmet´-restoran- toidunautijatele mõeldud restoran
14. Guéridon teenindus-teenindamine spetsiaalselt kärult (abilaualt ratastega)
15. Dekanteerimine- veini valamine pudelist karahvini
16. Digestiiv-...