Vajad kellegagi rääkida?
Küsi julgelt abi LasteAbi
Logi sisse
✍🏽 Avalikusta oma sahtlis olevad luuletused! Luuletus.ee Sulge

"-buffet" - 80 õppematerjali

thumbnail
1
docx

ROLL BUFFE

ROLL BUFFET Pakkumine on koostatud 10-15´le inimesele. MAKI Aki roll - Lõhe, lehtsalat, seesamiseemned, vürtsikas majoneesi kaste 10tk Hana roll - Lendkalamari, lumekrabi , kurk, avakaado 10tk Samurai roll - Lõhe, kurk, avakaado, angerjakaste 10tk Wakame roll - Wakame goma seesamivetikas, surimi, kurk, punane karri 10tk Sakura roll - Lõhe, kreemjuust, kurk, seesamiseemned 10tk Origami roll - Tuunikala, kurk, lehtsalat, tsilli-ingveri kaste 10tk Geisha roll - Kurk, avakaado, paprika, takuan, lehtsalat 10 tk Tatami roll - Aburaage, kurk, lehtsalat, jääsalat, seesami-seemned 10tk Heian roll - Hiidkrevett, surimi, aburaage, tobiko, paprika, jääsalat 10 tk Yuki roll - Kurk, avakaado, kreemjuust, lehtsalat, seesamiseemned 10 tk HOSOMAKI Avakaado 6tk Kurgi 6tk Vürtsika kurgi 6tk Wasabi lõhe 6tk NIGIRI Wakame goma 10tk Inari 10tk Spicy Surimi 10tk

Toit → Toidukaubandus
5 allalaadimist
thumbnail
11
ppt

Buffetlaud

Buffet - laud Sandra Taniel Helen Antsmaa 24.11.09 Kehtna 2009 Buffet ­ laud (Rootsi laud) Buffet ­ lauas serveeritakse toidud ja asetatakse nõud ning söögiriistad ühele või mitmele lauale, mille ääres ei sööda. Need lauad kaunistatakse, road serveeritakse suurtel vaagnatel või kaussides. Söömiseks kaetakse eraldi lauad, mis võivad asuda ühes või mitmes ruumis. Buffet ­ laud (Rootsi laud) Buffet ­ lauana võib katta hommiku-, lõuna- ja õhtusöögilaua, samuti kohvi- ja teelaua ning vastuvõtulaua. Buffet ­ laua menüüs võivad olla külmad ja kuumad eelroad, pearoad, vaheroad, järelroad, kuumad joogid, karastavad joogid, alkohoolsed joogid. Buffet ­ laud (Rootsi laud) Kõik road ja joogid buffet ­ lauas pannakse üheaegselt lauale. Roogade juurde on paigutatud ka vastavad sööginõud ja ­riistad. Sööja valib oma maitse järgi roakäigud ja nende järjestuse. Buffet ­ laudu võib katta nii siseruumides kui ka vabas õh...

Majandus → Klienditeenindus
46 allalaadimist
thumbnail
10
docx

SANATOORIUM TERVIS HINNAPAKKUMINE

PÄRNUMAA KUTSEHARIDUSKESKUS MAJUTUSTEENINDUS Kristiina Jaagus SANATOORIUM TERVIS HINNAPAKKUMINE SITUATSIOONÜLESANNE Juhendaja: Ene Sepa Pärnu 2012 VASTUSKIRI Tere, Talvi Suvi. 17.01.2011 Täname Teid huvi tundmast meie hotelli konverentsivõimaluste vastu. AS Sanatoorium Tervisel on hea meel pakkuda firmale AS Golf, golfiteemalist koolitust. Ürituse läbiviimiseks 25 inimese puhul, saame pakkuda Teile ajavahemikul 11.-13.06 2012 40- kohalist seminari ruumi. Seminaariruum asub meie hotelli kolmandas majas, kuuendal korrusel. Seminariruumist avaneb kaunis vaade merele. Pakume Teile majutuseks 23 ühetuba ja lektoritele saunaga sviiti hotelli kolmandas majas. Hotellitoad on valgusküllased ja mugavad. Samuti on kõik toad suitsu- ja allergiavabad. Teie viibimise ajal Sanatoorium Tervises pakume Teil...

Majandus → Konverentsiteenused
60 allalaadimist
thumbnail
2
rtf

Nimetu

Kadri Uuspalu 19. veebruar 1992 Leebiku küla 1-3 Põdrala vald 68711 VALGAMAA e-post: [email protected] Lp personalispetsialist Veiko Roosileht Astri Buffet OÜ personaliosakond 21. veebruar 2013 Ringtee 75 50110 TARTU AVALDUS Soovin kandideerida Astri Buffet OÜ poolt väljakuulutatud vabale koka ametikohale (CV Keskus 20.02.2013). Lõpetan 2014. Aastal Viljandi Ühendatud Kutsekeskkooli koka eriala ning leian, et Teie pakutaval töökohal saan rakendada omandatud teadmisi ja praktikak...

Kirjandus → Kirjandus
11 allalaadimist
thumbnail
4
pdf

Väljastusseadmed

Liigitus Kuumsäilitusseadmed: Jookide marmiit portsjoneerimisseadmed: soojalaud ja ­kapp piima portsjoneerija Väljastusseadmed kuumalused taldrikutejagaja külma vee portsjoneerija mahla jahutaja infrapunalamp karastusjookide Külmsäilitusseadmed: portsjoneerija joogi-automaadid ...

Toit → Toitlustus
17 allalaadimist
thumbnail
24
docx

Koolitus ja puhkeväljasõidu hinnapakkumine

Eesti Hotelli- ja Turismikõrgkool Hotelliteenindus H12 Gloria Hallaste Koolitus ja puhkeväljasõidu hinnapakkumine Kutseeksamiks ettevalmistumise kodutöö Õpetaja: Anti Kalamees Tallinn 2014 SISUKORD SISSEJUHATUS Käesoleva töö ülesandeks on planeerida firma ,,Koolituskuningas" poolt korraldatav Eesti erinevate personalijuhtide koolitus- ja puhkeväljasõit. Väljasõidul osaleb 15 personalijuhti ja koolitaja. Ülesandeks on koostada neile hinnapakkumine majutuse, toitlustuse, konverentsiteenuse ning lisateenuste osas. Ürituse kohaks valisin Meriton Grand Conference & SPA Hotelli, mis asub Tallinna südames ja vanalinna läheduses. Uudne ja moodne hotell pakub oma külastajatele kõrgtasemel teenindust ja meeldivat viibimist. Hinnapakkumise koostamisel lähtusin kliendi soovidest, milleks olid majutus-, toitlustus-, konvere...

Turism → Turism
39 allalaadimist
thumbnail
1
docx

Motivatsioonikiri näidis

MARI MAASIKAS 15. oktoober 1990 Präämavälja 12­22 72720 PAIDE mob 53191418 e-post: [email protected] Lp Veiko Roosileht Astri Buffet OÜ Personaliosakond 05. oktoober 2016 Ringtee 75 50110 TARTU Lugupeetud personalispetsialist Soovin kandideerida Astri Buffet OÜ Pärnu Keskuses avatavasse kiirtoidukohta Astri Bistro kelneriks. Informatsiooni Teie pakkumise kohta leidsin internetileheküljelt www.cvkeskus.ee Leian, et minu hariduskäik ning eelnev töökogemus toetavad minu kandidatuuri. Hetkel omandan kelneri 4 taseme teadmisi, et saada kutsekvalifik...

Varia → kirjalik eneseväljendus
49 allalaadimist
thumbnail
1
docx

Motivatsioonikiri

MARI MAASIKAS 19. september 1995 Narva mnt 38-406 83004 TALLINN mob 56198475 e-post: [email protected] Lp Veiko Roosileht Astri Buffet OÜ Personaliosakond 05. oktoober 2016 Ringtee 75 50110 TARTU Lugupeetud personalispetsialist Soovin kandideerida Astri Buffet OÜ Pärnu Keskuses avatavasse kiirtoidukohta Astri Bistro kelneriks. Informatsiooni Teie pakkumise kohta leidsin internetileheküljelt www.cvkeskus.ee Leian, et minu hariduskäik ning eelnev töökogemus toetavad minu kandidatuuri. Hetkel omandan kelneri 4 taseme teadmisi, et saada kutsekval...

Eesti keel → Eesti keel
45 allalaadimist
thumbnail
9
pptx

Sõjajärgne arhitektuur, internatsionaalne stiil

SÕJAJÄRGNE ARHITEKTUUR, INTERNATSIONAALNE STIIL Andrea Terasväli Kunstielu Pariisis pärast sõda Suur näitus Pariisis 1944. aastal, aukohal Picasso ja Matisse Noorem kunstnike põlvkond oli omaks võtnud modernismi põhimõtted ning hakanud oma loominguga jõudma abstraktsionismini Valitses pluralism Abstraktsionism, sõjaeelne konstruktivism, kubism, (sotsialistlik) realism, impressionism. 1930. a hakkas Taani mööblimeister Ole Kirk Christiansen tegema puust mänguasju kohalike talunike lastele. Firma nimeks sai LEGO. Pablo Ruiz Picasso (1881-1973) Täisnimi: Pablo Diego José Santiago Francisco de Paula Juan Nepomuceno Crispín Crispiniano de los Remedios Cipriano de la Santísima Trinidad Ruiz Picasso Kubismi rajaja Töötas kuni surmani väga mitmes laadis Hilisematel aastatel lähtus tihti kuulsatest minevikukunstnike teostest Joonistustes ja graafilistes teostes esines tihti erootilist temaatikat ...

Kultuur-Kunst → Kunsti ajalugu
6 allalaadimist
thumbnail
4
doc

Peredele ja lastele mõeldud paketid

Peredele ja lastele mõeldud paketid. Spaapuhkus perele GOSPA-s ( 1 öö) Georg Ots Spa on peresõbralik hotell, kus rõõmu jätkub nii suurtele kui väikestele spaa- sõpadele. Lastele on mängutoad, spetsiaalne lastemenüü, peretoad ning lapsehoidja nädalavahetustel, mis annab vanematele võimaluse lõõgastuda spaas ning nautida hetki iseendaga või oma kaaslastega. Pakett sisaldab: · Kahekohaline tuba. · Kuni 12- aastastele lastele ( max 2 ) ööbimine koos vanematega samas toas. · Rikkalik hommikusöök kogu perele. · Saunade ja basseinide piiramatu kasutus. · Fitness- keskuse ja treeningklasside piiramatu kasutus. · Hommikumantlid ja SPA- sandaalid. · Tasuta parkimine. Check in alates kell: 14.00 ja Check out kuni kell: 12.00 Täiskasvanuid: 2 / Lapsi: 2 vanuseni: 12- eluaastat. Paketi hind: 79. Ammende Villa Hotell & Restoran ( 1 öö ) Ootame teid perega külla meeldivalt aega veetma Pärnusse! Huvitavaid tegemisi jätkub ...

Turism → Majutus
13 allalaadimist
thumbnail
10
doc

HINNAPAKKUMINE TÖÖ- JA PUHKEVÄLJASÕIDUKS KURESSAARE LINNAHOTELLIS

Kuressaare Ametikool Toitlustuse ja majutuse õppesuund Majutusteenindus Annika Orussaar HINNAPAKKUMINE TÖÖ- JA PUHKEVÄLJASÕIDUKS KURESSAARE LINNAHOTELLIS Hotelliteenindaja lõputöö Juhendaja: Kai Laht Kuressaare 2013 SISUKORD SISUKORD............................................................................................................... 2 VASTUSKIRI............................................................................................................. 3 HINNAPAKKUMINE................................................................................................... 5 KOKKUVÕTE............................................................................................................ 8 KASUTATUD ALLIKAD.............................................................................................. 9 LISAD...........................

Turism → Majutus
11 allalaadimist
thumbnail
6
pptx

Teeninduse liigid toitlustuses

Teeninduse liigid toitlustuses Tiina Kallaste Majutusteenindus 2.kursus Iseteenindus Suurel laual Kliendid ise võtavad Buffet laud ­ suuretükilised, minimaalne eelkate Fursettlaud ­ tikusuupisted, sõrmedega või kahvliga söödav toit, söövad püsti. Teenindus iseteenindusliinilt ­ toidud väljastusletis. Osaline teenindus Osaliselt teenindaja poolt, osaliselt klient. Rootsi laud ­ osaline lauas teenindus. Toidud on serveerimisnõudes. Külmad toidud lauas kliendi saabudes. Täisteenindus Teenindaja serveerib kõik joogid ja söögid. Taldrikuteenindus Vaagnateenindus Teenindamine abilaualt või gueridonilt. Tänan kuulamast!

Majandus → Teenindus
7 allalaadimist
thumbnail
4
doc

Nimetu

Eesti Hotelli- ja Turismikõrgkool Reisikorraldus RK11 ÕPPEKÄIK HOTELLIDESSE Raport Tallinn 2011 Õppekäik hotellidesse - Sokos Hotel Viru ja Savoy Hotell Käisime Eesti suurimas hotellis Sokos Hotel Virus ning Savoy Hotellis, millel on tiitel `'Rahva lemmik hotell 2010''. Kuna enne õppekäigule minekut oli teada, mis hotellidesse on minek, siis erinevusi hotellide vahel oli lihtne tähele panna. Sokos Hotel Virus kohtusime fuajees Maret Kaldmaaga, kes viis meid väikesesse konverentsiruumi ning rääkis täpsemalt, millised on hotellis pakutavad teenused, kes moodustavad põhiklientuuri ning hiljem näitas ta meile hotellitube. Savoy Hotellis näitas meile Alver Pupart tube, restoran MEKK'i, Savoy Baari ja samuti räägiti, mis lisateenuseid hubane hotell pakub. Sokos Hotel Virus on 516 numbrituba - kodused Standard toad, õdusad Onniorava toad ehk toad lastega pere...

Varia → Kategoriseerimata
6 allalaadimist
thumbnail
12
docx

Reisikorralduse hinnapakkumine kliendile

Kellele: Reisibüroo Reisid Kellelt: Meriton Grand Conference & Spa Hotel Kontaktisik: Kuupäev: 15.04.2013 HINNAPAKKUMINE 23.-26.06.2013 Lp Reisibüroo Reisid Täname Teid huvi tundmast meie hotelli teenuste vastu. Pakume Teile majutust, toitlustust ja spaateenuseid Meriton Grand Conference & Spa Hotellis. Kõigis tubades on WC, duss, televiisor, telefon ja föön. Toa hinnas sisaldub majutus, hommikumantel ja toasussid, buffet hommikusöök, Wi-Fi internetiühendus, vee- ja saunakeskuse kasutamine kella 11.00-ni ning jõusaali kasutamine kogu päeva vältel. Sidukite parkimiseks on hotellil videovalvega parkla hotelli kõrval. Vajadusel pakume abi ratastoolis nooruki transportimisel, võimaldame lifti ja kaldteede kasutust, et liikumine oleks mugav. Meriton Grand Conference & Spa Hotellis asub Wellness spaa, ilusalong ning spordiklubi ja jõusaal. Et Teil oleks lihtsam erinevate massaazide ja teiste spaahoolitsuste vahel valida, oleme koostanud r...

Turism → Turism
15 allalaadimist
thumbnail
1
doc

Kiri reisilt

Liebe Helina, Mit meiner Familie bin ich für zwei Wochen nach Italien geflogen. Wir wohnen hier in San Marino in einem Hotel. Wir scwimmen und bräune jeden Tag. Das wetter ist so warm und das Wasser auch. Die Temperature ist 29 Grad. Kinder haben so Spaß hier. Wir haben auch natürlich. Im Hotel gibt es morgens, mittags, und abends ein luxuriös Buffet. Morgen gehen wir Einkaufen. Ich will ein paar Souvenirs kaufen und bringe Dir auch etwas mit. Wenn wir wieder zu Hause sind, ich rufe Dir an und erzähle Dir mehr. Ganz liebe Grüße, Deine Shcwester Maria

Keeled → Saksa keel
11 allalaadimist
thumbnail
1
docx

My best holiday

I've traveled a little, mostly in Finland, Sweden and Latvia. But for me and my family like to travel and discover new places in Estonia. But my favorite is the holiday trip to Sweden. We traveled by boat to Sweden, where we visited many museums, cathedrals, and the Gallery. Sweden at meeldiub me most architectures, as the country houses are so special. I've been to Sweden twice, and definitely will go back there again. In addition, we usually visit the zoo, museums, and buy hand-made souvenirs. I like to follow the plot in the street, because they behave and dress differently. I was traveling for three days together in Sweden. Many do not like the journey involves shipping in Sweden but I just love it, because in the mornings and in the evenings you can eat buffet. In conclusion, I like to travel and culture in Sweden is a very suitable place.

Keeled → Inglise keel
12 allalaadimist
thumbnail
2
docx

VASTUVÕTUTÖÖ ALUSED

Vastuvõtutööalused KT 1. Toatüübid- SGL, TWIN, DBL, SUI, JUN SUI, INVA, ADJ, CON,TRIP, DBL DBL (2xlaivoodi) 2. Vooditüübid- crib, baby bed/baby cot, french bed/couch (diivan),bank bed (nari), LV (lisavoodi) 3. Vaated- parital ov-osaline/peaaegu olemata ov, ov- ookeani vaade, ocean front-ookean otse ees,beach front- rand otse ees, city view-linnavaade, mountain view- mägede vaade, water view- vaade veekogule, island view-vaade saarele, pool view- vaade basseinile. Garden view-vaade aeda. 4. Ametid vastuvõtus-tegema sisse-ja väljaregistreerimisi, sobitama inimesi tubadesse, arveldama, tegema pakkumisi, rääkima reisibüroodega, lahendama klientide probleeme, suhtlema klientidega, andma toateenijatele infot. 5. Mõisted- RO-ainult tuba, ei sööke; BB-majutus+hommikusöök;HB- majutus+2toidukorda;AL-kõik hinnas;FB- majutus+3toidukorda;UAL-kõik vägagi hinnas; a la car...

Turism → Turism
4 allalaadimist
thumbnail
9
odp

Selvelaud

Selvelauad Janne-Lii Varik Maria Torop Greete-Liis Põder Helena Levõh 9.b Mis on selvelaud? Üldiselt võiks selvelaudadeks nimetada selliseid laudu, mille juures külalised ei istu ning teenindavad end ise. Suupisted ja joogid võivad olla laudadel, neid võivad teenindajad pakkuda ka kandikutelt või baarist. Söömine võib toimuda nii istudes kui ka seistes. Enam levinud selvelauad on: Fursettlaud Rootsi laud Puuviljalaud Juustulaud Kokteililaud Eeljoogilaud Tervitusjoogilaud Mis on Rootsi laud? Tänu ratsionaalsusele ja käepärasusele Rootsi laud on levinud kõikjale, ning eriti populaarseks saanud hotellides ja laevades nii hommiku kui ka lõuna ja õhtusöökide serveerimisel. Lõuna, hommiku või õhtusöögiks kaetud Rootsi lauda nimetatakse ka buffet. Mis on Fursettlaud? Fursettlaudu kasutatakse tavaliselt vastuvõttudel puhul, kui suht...

Toit → Toitlustus
6 allalaadimist
thumbnail
4
docx

Kohustuslik sõnavara teenindajale

Kohustuslik sõnavara teenindajale: Eesmärk on luua külalisele tunne, nagu oleks ta külas oma headel sõpradel. Meilt võib küsida ja paluda kõike (siivsad soovid). Meil on tema jaoks alati aega ja tahtmist tema soove täita. Hommikusöök ei ole ainult "kõht täis" vaid ka emotsioon, et kõik on hästi. See ongi ,,Yes, I Can!" suhtumine. Tsekkajale: OLULINE ON KASUTADA KLIENDI NIME Saabuvale külalisele: Good Morning! May I have your name (room number), please? ..... Thank You, Mr /Mrs........ Please enjoy your breakfast. Kui küsitakse kuhu istuda võib, siis: It is free seating (istekohad on vabal valikul) Kui külaline soovib maksta hommikusöögi eest, siis palume tal istet võtta ja viime arve lauda. Please have a seat. I will bring a bill to your table. Hyvä huomenta! Saisinko huonenumeronne? ..... Kiitos, herra /rouva .........(nimi). Olkaa hyvää! Hyvää ruokahalua! Tere hommikus...

Turism → Turism
8 allalaadimist
thumbnail
2
doc

Hinnapakkumine

Tere Lp. Teele Talv Täname Teid huvi tundmast meie hotelli teenuste vastu. Pakume Teile majutust, konverentsi ja toitlustust Grand Hotell Viljandis. Majutus 25-27.02.2010 Ühene tuba 900 kr 5 tuba 2 ööd 9000 kr Kahene tuba 1100kr 5 tuba 2 ööd 11000 kr Majutus kokku: 20000 kr Hinnaalandus 10%: 2000 kr Hind: 18000 kr Hommikuseks kõhutäiteks pakume rikkalikku buffet- stiilis hommikusööki mis on majutuse hinna sees. Sidukite parkimiseks on hotellil videovalvega parkla. Konverents 26.02.2010 Konverentsi saal 1 päev 1200 kr Meie poolt on saalis pabertahvel ja pliiatsid, grafoprojektor ja ekraan, TV ja video, d...

Turism → Majutus
130 allalaadimist
thumbnail
12
odt

KM3 kursuse aruanne, laev Victoria. Kokanduse erialal .

Järvamaa Kutsehariduskeskus Kodumajandus KM3 Andzeelika Kurrusk AS Tallink Grupp, laev Victoria Praktika aruanne Juhendajad: Argo Saar, Gerli Lila Särevere 2010 SISUKORD SISSEJUHATUS Tööd on laeval palju ning tempo kiire. Seltskond samas suur ja ruumid väikesed. Selles olukorras aitab teadmine, et üksteisega läbisaamisest sõltub kõik. Kõik endised teadmised tuli nüüd kokku korjata ja paljusid asju juurde õppida. Menüüs väljendub mitmekülgsus ­ mõned road on teravamad, mõned magus-hapud. Suurimaks väljakutseks on eelkõige muutustega kohanemine, mis eeldab usku oma võimetesse, suutlikust oma arusaamu, käitumisviise muuta, üldoskuste arendamist, ümber orienteeruda ja valmisolek õppida lisaks ning ümber. PRAKTIKAETTEVÕTTE ISELOOMUSTUS Tegevusvaldkond / pakutavad tooted ja teenused Kauplused: Boutique Boutique`st leiate eest ...

Toit → Kokandus
81 allalaadimist
thumbnail
2
doc

Toitude serveerimine

Toitude serveerimine Tuntakse järgmisi serveerimisviise Taldrikuteenindus Vaagnateenindus Koduses stiilis serveerimine Toitude serv. ühel suurel laual Teenindus abialaualt v. ühelt spets. Kärult Kandikult v. kärult Serveerimise segaviis Taldrikuteenindus Nimet. ka ameerika moodi Road pannakse köögis taldrikule Serveeritakse kliendile paremalt poolt Eelis- korraga saab teenindada palju kliente, tööjõukulu väike Nouvelle cuisine- roogade serveerimine taldrikul, millele asetatakse portselanist v. hõbedast kupliga kate Vaagnateenindus Nimet. Ka serveerimiseks prantsuse moodi Toit serveeritakse vaagnalt ringipakkumise teel Kelner pakub vasakult Klient tõstab ise endale serveerimiskahvli ja- lusikaga toitu Kliendi soovil tõstab toidu kelner Tõstmisel moodustatakse tangid- lusikas all, kahvel peal Kahvli kumerus jaab allapoole Kasutatakse peamiselt pidulikel vastuvõttudel Nõuab teenin...

Turism → Restoraniteenindus
81 allalaadimist
thumbnail
11
doc

Diplomaatiliste vastuvõttude liigid

Diplomaatiliste vastuvõttude liigid Referaat ärieetikast ja -etiketist Õpilane: Kursus: Õppejõud: Vastuvõtud kuuluvad eelkõige äri- ja diplomaatilise suhtlemise pidulikumasse ossa. See on parim võimalus luua ja arendada kontakte nii kolleegide, kohalike võimuesindajate, poliitikute kui ka kultuuriinimestega. Vastuvõtud eeldavad väga põhjalikku ettevalmistust. Hoolikalt ettevalmistatud vastuvõtul võib kutsuja luua õhkkonna, mida külalised naudivad ja millest jääv mälestus mõjutab hiljem ka tööküsimuste soodsat lahendamist. Seevastu hooletult korraldatud vastuvõtul võivad olla täiesti vastupidised tagajärjed. VASTUVÕTTUDE ÜLDINE LIIGITUS Vastuvõtte liigitatakse osavõtjate ja toimumisaja järgi. Osavõtjate järgi liigitatakse vastuvõtud * ametlikeks vastuvõttudeks ja * mitteametlikeks vastuvõttudeks. Toimumisaja järgi liigitatakse vastuvõtud * päevasteks...

Majandus → Klienditeenindus
62 allalaadimist
thumbnail
15
docx

Rootsi selvelaud

Antsla Gümnaasium TIIU TAPLAS 11A klass ROOTSI SELVELAUD Referaat Juhendaja: Õpeteja TIINA KALLION Antsla 2010 Tiiu Taplas Tiiu Taplas Sissejuhatus Selvelauda kasutavad inimesed palju oma pidustustel. Selvelaudu on erinevaid. Rootsi laual on eelistusi ja puudusi, kasutus võimalused on erinevad ja ajalugu huvitav. Selvelaua pagutus on kõigile selvelaua tüüpidele ühtne. Tiiu Taplas 1 Selvelaud Selvelaud on tulnud selvest, mis tähendab iseteenindust. Selve selles tähenduses iseteenindus, jaekaubanduses ja toitlustuses müügi- ja teenindusvorm, mille korral kauba ostja või teenuse tarbija teenindab end ise. Selvelaud on iseteenindus laud, kus inimesed võtavad ja valivad endale sobiva toidu, mida naad söövad. (ENE 8) 1.1 Selvelauad Fursettlaud on selvelaud, millel toit on serveeritud nii, et seda saab püsti seistes süüa. Kõik toidud on va...

Toit → Kodundus
24 allalaadimist
thumbnail
1
doc

Teenindaja sõnaregister

Teenindaja sõnaregister 1. A la carte toidukaart- kliendi tellimusel valmistatavate roogadega valik 2. Alfresco- terrasil serveeritav pidueine 3. Aperitiiv-söögiisu tekitav (alkohoolne)jook 4. Bankett- kõrgetasemeline pidusöök 5. Barista- kohvjookide valmistaja 6. Bool- marjadest, puu- ja köögiviljadest või nende mahldest ja siirupitest maitsestatud jook, millele lisatkse enne serveerimist gaseertud jooki 7. Bor-peedisupp 8. brunch-hiline hommikusöök 9. Buffet laud-selve e iseteeninduslaud 10. Caffe latte-itaalia piimakohv, espresso+kuum piim 11. Caffe au lait- prantsuse piimakohv, kohv ja piim peavad olema ühtse temperatuuriga 12. Cappuccino- espressopõhjaline itaalia piimakohv rohke vahuga 13. Gourmet´-restoran- toidunautijatele mõeldud restoran 14. Guéridon teenindus-teenindamine spetsiaalselt kärult (abilaualt ratastega) 15. Dekanteerimine- veini valamine pudelist karahvini 16. Digestiiv-...

Majandus → Teenindus ja müük
43 allalaadimist
thumbnail
4
docx

Toitlustusettevõtte ruumid

Toitlustusettevõtte ruumid Piret Ojalepp M13 Toitlustusettevõtte tootmisruumid jagunevad peategevuste järgi tsoonideks. Üksteisest selgelt eralduvad tsoonid on toodud skeemil. · Erinevad töölõigud koondatakse selliselt, et: · liikumine köögis/tootmisruumides oleks mõistusepärane ning asjakohane · tööde omavaheline järjestus oleks õige. · Tooraine peab liikuma ühest tsoonist teise, ühelt töökohalt teisele võimalikult lühikest teed mööda. Ülevaate sellest annab järgnev skeem Köögitöö planeerimine · Suurköögis toodetakse igapäevaselt suuri toidukoguseid lühikese aja jooksul ning võimalikult minimaalse arvu töötajatega. Toiduainete eel- ja kuumtöötlemise aeg peab olema võimalikult lühike, et toitude kvalitee...

Toit → toiduainete sensoorse...
12 allalaadimist
thumbnail
31
pptx

Dadaism ja Metafüüsiline kunst

Dadaism ja Metafüüsiline kunst Grete Rebane Anette Kopp Dadaism ❖ Tekkis Zürichis 1916 - 1922 ❖ modernistlik kuntstivool ❖ kuntsnikud ja kirjanikud ❖ levis trükistena, tehti kollaže, etendusi Kunstnikud ❖ Francis Picabia ❖ Max Ernst ❖ Hans Arp ❖ Marcel Duchamp ❖ Kurt Schwitters ❖ Man Ray Marcel Duchamp ❖ Henri-Robert-Marcel Duchamp ❖ 1887-1968 ❖ prantsuse-ameerika kunstnik ❖ postipressionistlik, kubistlik, fovistlik stiil ❖ vanem vend Jaquese Villion ❖ 1927-1928 Lydie Sarazin-Lavassoriga ❖ 1954 Alexina Sattler Fontään ❖ 1917 ❖ 360x480x610 mm ❖ sanitaartehnika ja emailvärv Trepist alla tulev akt ❖ õlilõuendil ❖ 1912 L.H.O.O.Q 1919 Jalgratta ratas 1913 Hans (Jean) Arp ❖ 1887 - 1996 ❖ maalikunstnik, skulptor, kirjanik. ❖ üks dadaismi rajajatest ❖ 1917 hävitas kõik oma maalid ja...

Kultuur-Kunst → Kunstiajalugu
5 allalaadimist
thumbnail
10
docx

Toidujäätmed REFERAAT

SISUKORD SISUKORD..........................................................................................................................................................................1 SISSEJUHATUS..................................................................................................................................................................2 1.TOIDUJÄÄTMED............................................................................................................................................................3 2.TOIDUJÄÄTMETE MÕJU KESKKONNALE................................................................................................................4 3.TOIDUKAO TEKKIMISE PÕHJUSED...........................................................................................................................5 4.TOIDUJÄÄTMETE KÄITLEMINE........................................................................................

Toit → Toit ja toitumine
11 allalaadimist
thumbnail
11
docx

PRAKTIKA OÜ PINTMANN GRUPIS (KUBIJA HOTELL-LOODUSSPAAS)

VÕRUMAA KUTSEHARIDUSKESKUS Teeninduse õppetool Turismindus Monika Lepp Mp ­ 16 PRAKTIKA OÜ PINTMANN GRUPIS (KUBIJA HOTELL-LOODUSSPAAS) Majapidamistöödepraktika aruanne Koolipoolne praktika juhendaja: Kai Rehe Väimela 2017 Sisukord 1.1Praktika toimumise aeg ja koht.........................................................................2 Minu majutusteeninduse õppekava 1 kursuse majapidamistööde praktika toimus ajavahemikul 10.05.2017-22.06.2017 OÜ Pintmann Gruppis, kus olin praktikant toateenija ametikohal............................................................................................. 2 1.2 Ettevõtte valiku põhjendus............................................................................2 Minu praktika eesmärgiks oli arendada ...

Majandus → Majandus
18 allalaadimist
thumbnail
42
docx

Ettevõtte iseloomustus

Hiiumaa Ametikool Väikeettvõtlus Käesolev töö on koostatud Siret Tara poolt Radisson Blu Hotell Tallinna kohta Suuremõisa 2012 SISUKORD: 1.ÜLEVAADE ETTEVÕTTEST................................................................................................3 1.1Ettevõtte nimetus, asukoht ning põhitegevusala................................................................3 1.2Ettevõtte ärinimi, omandivorm, ettevõtte majandamise mudel.........................................3 1.3Ettevõtte kinnisvara haldusstruktuur, haldajate ja haldamise iseloomustus......................3 1.4Ettevõtte äriidee, visioon, missioon...................................................................................4 1.5Ettevõtte juhtimisstruktuur.......................................................................................

Majandus → Ettevõtlus
23 allalaadimist
thumbnail
11
pptx

Selvelauast puuviljalauani

Selvelauast puuviljalauani Kert Tikko 11. klass Selvelaud Lauad, mille juures ei istu külalised Inimesed teenindavad end ise Võib süüa nii istudes, kui ka seistes Fursettlaud · Laua ääres ei istuta · Söömine toimub seistes · Pakutakse roogi, mida saab süüa kahvliga, näppudega või suupistetikkudega · Kasutatakse pidulike vastuvõttude puhul, kui pole teada külaliste täpne arv http://eope.ehte.ee/toitlustus/?9._Laua_katmine%2C_toitude_ja_jookide_serveerimine:Teeninduse_liigid Rootsi laud · Laua ääres ei sööda · Söögid serveeritakse vaagnatelt või kaussides, mis pannakse samaaegselt lauale · Võib katta nii siseruumides, kui ka väljas · Saanud eriti populaarseks hotellides ja laevades · Lõuna,- hommiku ja õhtusöögiks kaetud rootsi lauda nimetatakse ka buffet http://suupisted24.ee/teenused/rootsi-laud/ Puuviljalaud Lü...

Kultuur-Kunst → Kultuur
1 allalaadimist
thumbnail
4
docx

Turism

1. Reisikorraldaja - on reisiettevõtja, kes koostab pakettreise ja pakub neid müügiks või müüb ise või teise reisiettevõtja kaudu. (Goadventure, Reisiekspert, Germalo Reisid) 2. Paketireis - reisikorraldaja poolt ühtse hinna eest pakutav, eelnevalt kindlaks määratud ja vähemalt 24 tunni jooksul osutatav vähemalt kahe järgmise reisiteenuse kogum: sõitjateveoteenus; majutusteenus; muud reisiteenused, mis ei ole sõitjateveoteenuse või majutusteenuse kõrvalteenused ja mis moodustavad koguteenuse olulise osa. Pakettreis on ka reisiteenuste kogum, mida osutatakse vähem kui 24 tunni jooksul, kuid mis sisaldab majutusteenust. Pakettreisi kirjeldus või muud tarbijale edastatavad lepingutingimused peavad vastama võlaõigusseaduses sätestatule. Paketireis omab fikseeritud hinda. 3. Külalisest vasakult esitletakse vaagnaid, pudeleid, sest seda mugavam võtta parema käega (kahvel on samuti vasakul). Külalisest parema...

Turism → Eriala
3 allalaadimist
thumbnail
34
docx

Miks-öeldakse-nii?

Miks öeldakse nii? Prelüüd (ehk eelmäng) Ettevaatust hääldusega järgmistel juhtudel: Ütle üksnes: DÉJÀ VU [vü] ­ juba nähtud (mitte DÉJÀ VOUS [vu] ­ juba jälle teie!) Ütle üksnes: BUFFET [büfee] ­ Rootsi laud (mitte BOUFFER [bufee] ­ õgima, aplalt sööma ­ LA BOUFFE ­ vulgaarselt: toidukraam) Ütle eesti keeles: SAMPANJA (mitte SAMPUS) Sisukord 1. KA TEMA ON ALEKSANDER!................................................................................3 2. VIINAMARJAD ON ROHELISED.............................................................................5 3. TÜLIÕUN............................................................................................................. 7 4. KA SINA, (MU) BRUTUS!...................................................................................... 9 5. POTJOMKINI KÜLA............................................................................................. 11 6. CHERCHEZ LA FEMME! ...

Kultuur-Kunst → Ütlus-teadus
1 allalaadimist
thumbnail
2
docx

Gooti mööbel

GOOTI MÖÖBEL Keskajal hakkab mööbel omandama kõiki kaasajalgi aktuaalseid kujundussuundi. Varase keskaja rahutu, ebakindel ja tihti oludest tingituna liikuv eluviis tervete perekondadena (sõjad naabrite ja riigikeste vahel ülemvõimu pärast, feodaalse alluvuse tõttu hõivatus konfliktidesse) - liikumine paigast paika, ühest kõledast kindlusest /lossist teise eeldas ka küllaltki vastupidavat aga samas teisaldatavat mööblit ning varustust, mis kaitseks külmadel Euroopa talvedel. Keskaegsed kodud olid ehtsaks algallikaks väljendusele 'bed and board' (voodi ja eine) Sisutuses ja dekooris keskne roll tekstiilidel ­ kerged, teisaldatavad, multifunktsionaalsed: kasutatavad nii ruumide jagajatena, seinakatetena, voodi- ja põrandavaipadena, kaitseks külma eest. Tekstiilide värvikus lisas heledust ja elu pimedatesse ruumidesse, kus klaasideta aknad olid võimalikult väiksed ja sageli ka kaetud külma ilma eest. Mööbel esmajoones kergesti kättesaada...

Ajalugu → Mööbli ajalugu
52 allalaadimist
thumbnail
2
docx

Eesti konverentsituru konverentsikeskused

Eesti konverentsi turg Rahvusraamatukogu konverentsikeskus - tänu heale asukohale Tallinna kesklinnas ning laiale konverentsiruumide ja teenuste valikule on see üks originaalsemaid ehitisi ürituste korraldamiseks. Pakutakse mugavaid ja stiilseid konverentsi- ja seminariruume, tänapäevaseid tehnilisi vahendeid ning paindlikku teenustepaketti. Konverentsikeskus paikneb raamatukogu põhikorrusel seotuna avara fuajee ja toitlustuskompleksiga. Fuajees on külalistele avatud garderoob, raamatukauplus ning näitusesaal. Hotell Pärnu Konverentsikeskus-parim koht konverentside ja koolituste korraldamiseks otse suvepealinna südames!Hotellis on kaks konverentsiruumi, saunaga saal rühmatööks ja nõupidamistesviit. Konverentsilõunaid ja -õhtusööke pakutakse restoranis Embecke. Konverentside afterparty'de jaoks sobivad läheduses asuvad ööklubid Mirage, Sugar ja Bravo. Hotell Pärnu professionaalne teenindus ja mugav keskkon...

Haldus → Seminari korraldus
11 allalaadimist
thumbnail
6
pdf

Köögi organisatsiooniline ülesehitus ja tööülesanded

Köögi organisatsiooniline ülesehitus ja tööülesanded Köökides töötavad inimesed esindavad oma eriala erinevaid ameteid. Töötajate ja juhtkonna tegevus ja töötamine moodustab terviku, mida nimetatakse suurköögi organisatsiooniks. Põhiline toiduvalmistamine köögis kuulub koka kompetentsi. Kokk toimib justkui rühmajuhina ning talle võib abiks olla teine kokk või köögiabiline. Toidu valmistamine on kaudne klienditeenindus. Köögiabilised, nõudepesijad ning lao abitöölised hoolitsevad tavaliselt eeltöötlus- ja nn hooldustööde, näiteks korrastustööde, eest. Ettekandjad ja portsjoneerijad hoolitsevad vahetu klienditeeninduse, toidu serveerimise, eest. (3;8-10) Iga toitlustusettevõte peab koostama oma vajadustele vastava köögi organisatsiooni ehk köögi brigaadi (kitchen brigade). Milliseks see kujuneb, sõltub köögi tüübist, füüsilistest võimalustest ja köögi meeskonna tehnilistest oskustest. Hästi ...

Toit → Köögi õpetus
20 allalaadimist
thumbnail
20
pptx

Kolmetärnihotellide tutvustus ja näited

* * * Tärni Hotell Mõiste ** * tärni hotell on keskklassi hotell, kuhu kuulub : 1. Ööpäevaringne vastuvõtuteenus 2. Arvuti kasutamise võimalus koos interneti- ühendusega 3. Televiisor kõikides numbritubades 4. Restoran 5. Hommikusöögi numbrituppa serveermise võimalus 6. Soojade toitude numbrituppa serveerimine 7. Toateenindus, minimaalne 12 tundi 8. Ühene numbrituba on min. 10 m2 ja kahene 14m2 Hotell Susi * * * Kaasaegse sisustusega 3* Click to edit Master text styles Second level hotell Tallinnas Third level Hotellis on 99 tuba, neist 4 Fourth level Fifth level saunaga sviiti On olemas toad ka allergikutele ja erivajadustega inimestele Pakutavad teenused Toitlustus (kohvipausid, lõunad,...

Turism → Hotellimajandus
27 allalaadimist
thumbnail
7
doc

Toitlustusettevõtete ja teenuste liigid

1. Toitlustusettevõtete ja -teenuste liigid Eesmärk: Õppida tundma toitlustusettevõtete tüüpe, toitlustusettevõtete äriideid ja eripärasid Alapeatükid: 1.1.Toitlustusettevõtete tüübid ja äriidee 1.2. Kiirtoitlustusettevõtted 1.3. Kohvikud ja café´d 1.4. Sööklad ja teised suurköögid 1.5. Restoranid 1.6. Baarid 1.7. Catering-ettevõtted 1.1. Toitlustusettevõtete tüübid ja äriideed Toitlustusettevõtete tüübid Toitlustusettevõtteid võib liigitada erinevalt. Levinud on nende liigitamine toimimispõhimõtete järgi. Nii võib ettevõtte toimimispõhimõtetele toetudes välja tuua järgmised ettevõtete tüübid: · kiirtoiduettevõtted · kohvikud ja café´d · baarid · restoranid · catering-ettevõtted Toitlustusettevõtete äriideed Igal toitlusutusettevõttel on missioon ja äriidee. Ettevõtte misioon iseloomustab ettevõtte tegutsemise peasuunda (ehk MIKS ettevõte on turul?) ja on aluseks äriidee sõnastamisele. Äriidee sõnastamisel lähtu...

Toit → Kokandus
98 allalaadimist
thumbnail
12
doc

KODUTÖÖ MUUDATUSTE JUHTIMINE

EESTI HOTELLI- JA TURISMIKÕRGKOOL Siret Tara MUUDATUSTE JUHTIMINE HM33 Juhendaja: Urmas Orula TALLINN 2011 Sissejuhatus: Muutuste elluviimine organisatsioonis toob kaasa selle liikmetele vajaduse muuta oma käitumisi ning eeldab uute oskuste omandamist. Oskuste omandamisel on vajalik silmas pidada järgmisi etappe: (a) teadvustamine, et oskused on vajalikud, (b) arusaamine, millised oskused on vajalikud ning (c) harjutamine. Muudatuste elluviimise protsessid: Artikkel Äripäevast (http://www.ap3.ee/?PublicationId=31503ED6-39D4-4163-9D98- 74AA1E3959CE&code=4658/uud_uudidx_465807) ’’Radissoni hotelliketti haldav Rezidor võtab Baltimaades ja Peterburis üle kümme Norra ettevõttele Linstow kuuluvat hotelli. Eestis lähevad Radissoni kaubamärgi alla Reval Hotelsile kuuluvad Olümpia ja Central. Me kasvame tempos üks hotell nä...

Turism → Hotellimajandus
6 allalaadimist
thumbnail
11
docx

Sõpruskonna puhkeväljasõidu hinnapakkumine

Võrumaa Kutsehariduskeskus Turismi õppetool H-13 Ave Hakmaa Sõpruskonna puhkeväljasõidu hinnapakkumine Õpetaja: Eda Veeroja 2015 Valgamaa, Otepää, Rukkimäe, 67412 www.villamullerbeck.eu e-post:[email protected] telefon: +372 633 1100 SISUKORD Sisukord......................................................................................................................................2 SISSEJUHATUS..................................................................................

Turism → Turism
4 allalaadimist
thumbnail
2
docx

Travelling and holidays

Travelling and holidays 1.go on holiday/vocation- minema puhkusele 2.a holiday-maker, a travel agent- puhkaja, reisi korraldaja 3.a holiday in the mountains- puhkus mägedes 4.a camping holiday- puhkus laagris 5.a seaside holiday- mereäärne puhkus 6.a cruise,a package tour- kruiis, pakett reis 7.a coach tour, a charter flight- bussi reis, charter reis 8.go on an excursion, go on a trip- minema ekskursioonile, minema reisile 9.see the sights/go sightseeing- vaatama vaatamisväärsusi, vaatamisväärsustega tutvuma 10.lie on the beach, to sunbathe- lebotama rannas, võtma päikest 11.to hitch-hike, to sleep in the camp-site- hääletama, magama laagris Air travelling 1.go on board the plane/ to board the plane- lennukireisid/ lennukisse minema 2.a passenger, the overhead locker- reisija, lennukis olev pagasiruum 3.the plane takes off, lands- lennuk tõuseb õhku, maan...

Keeled → Inglise keel
9 allalaadimist
thumbnail
68
docx

Köögileksikon

KÖÖGILEKSIKON Sisukord 1Sissejuhatav tund..................................................................................................... 6 1.1Piprad (must, roheline, valge)............................................................................ 6 1.2Rosé pipar.......................................................................................................... 8 1.3Safran................................................................................................................. 8 1.4Vanilliin............................................................................................................... 9 1.5Vanill................................................................................................................... 9 1.6Basiilik.............................................................................................................. 10 1.7Rosmariin...............................

Toit → Toiduvalmistamine
43 allalaadimist
thumbnail
9
doc

Praktikaaruanne - Restoran Mezzo

Sisukord Sisukord............................................................................................................................... 1 1. Praktikaülesannete täitmise analüüs................................................................................ 2 1.1 Praktika kirjeldus....................................................................................................... 2 1.2 Täidetud ülesannete kirjeldus.................................................................................... 4 2.Täiendavad lisad............................................................................................................... 7 Restoran Mezzo........................................................................................................... 7 1. Praktikaülesannete täitmise analüüs 1.1 Praktika kirjeldus Ettevõtte nimetus: Aqva Hotels Tööperiood ettevõttes: 28.09.09-09.10.09 mahuga 80 akadeemilist...

Toit → Kokandus
304 allalaadimist
thumbnail
2
doc

Kas Eesti ärimaailmas on positiivseid eeskujusid?

Kas Eesti ärimaailmas on positiivseid eeskujusid? Positiivne eeskuju on erinevate inimeste jaoks mitmetähenduslik mõiste. Tihti räägitakse ärimeestest kui petturitest või varastest, kuid mida teeks lihtinimene, kui ei oleks ettevõtjaid? Eesti töötuse protsent oleks ~11% asemel vähemalt 50%, sest lihtsalt puuduksid töökohad. Mõne jaoks on positiivne eeskuju Urmas Sõõrumaa, kes omab osalust üle 60 ettevõttes mitmel pool Euroopas, kuigi ajakirjandus on tema mainet ja usaldust kõvasti hapendanud. Teine peab aga enda eeskujuks hoopis Armin Karu, kelle kasiinoäri teenused on sõltuvust tekitavad, kuigi äri on uskumatult edukas. Mina pean positiivseks eeskujuks ka enda isa, kelle kahemehefirma suutis hoolimata rasketele aegadele majanduses oma käivet kasvatada. Kas Eesti ärimaailmas on ka selliseid positiivseid eeskujusid, keda rahva seas veel respekteeritakse ja kes on suutelised looma Eesti Nokia? Väga edukat noore inimese ...

Kirjandus → Kirjandus
29 allalaadimist
thumbnail
10
rtf

Toitlustusosakonna praktika laeval Star.

PÄRNUMAA KUTSEHARIDUSKESKUS HOTELLITEENINDUS XXX Toitlustusosakonna praktika Aruanne Juhendaja: XXX Pärnu 2013 SISUKORD SISUKORD.................................................................................................................................2 SISSEJUHATUS........................................................................................................................... ETTEVÕTTE ISELOOMUSTUS................................................................................................ TÖÖOHUTUS.............................................................................................................................. TÖÖPÄEVA KIRJELDUS........................................................................................................... KOKKUVÕTE...........................................................................

Toit → Köögi õpetus
35 allalaadimist
thumbnail
8
doc

Toitlustusettevõtted

Järvamaa Kutsehariduskeskus KM11 Toitlustusettevõtted Juhendaja: Ruth Muru Koostaja: Kerli Saluste Paide 2015 1.Mida väljendab toitlustusettevõtte äriidee?..........................................................................3 2.Miks on restoranid toitlustusteenuste turul?........................................................................3 3. Milliseid restorane oskate nimetada oma kodukohas (või näiteks Tallinnas, Tartus, Pärnus jne)?.............................................................................................................................3 4. Milliseid hotellirestorane oskate nimetada?........................................................................3 5. Kirjeldage üht hotellirestorani............................................................................................3 6. Kes on hotellirestorani kliendid?...

Toit → Kodumajandus
22 allalaadimist
thumbnail
20
odp

SWEDISH FOOD

SWEDISH FOOD 8 things to know about Sweden's food culture Koostas: Martin Aulik introduction It’s safe to say Sweden’s food culture is much more than iconic meatballs and chewy fish- shaped candy. Here are eight things you should know about food traditions essential to Sweden everyday dining. Lingonberry — Sweden’s favorite sauce Just like ketchup and mustard, lingonberry sauce is widely used to accompany a variety of dishes, from meatballs and pancakes to porridge and blood pudding. But despite its sweetness, it is rarely used on bread. Thanks to the Right of Public Access (Allemansrätten), which gives everyone the freedom to roam and enjoy nature, many Swedes grow up picking lingonberries in the forest, and using these tiny tart red fruits to make the jam-like preserve. Open sandwiches When you order a sandwic...

Keeled → Inglise keel
1 allalaadimist
thumbnail
6
docx

Koka praktika aruanne - Ettevõttepraktika restorani ja kohviku õppeköögis

Praktika aruanne Ettevõttepraktika restorani ja kohviku õppeköögis Maria Karajeva K109 Juhendaja: Katrin Jurs Tartu Kutsehariduskeskus 2012 Sissejuhatus Eesmärk: Saada uusi teadmisi ja arendada oma praktilisi oskusi. Restorani ja kohviku õppeköögis vajalike ülesannete täitmine. Vajadusel eritellimuste ja catering'i teenuste pakkumine. Peale restoraniköögis toiduvalmistamise sain ka kohvikus söögivalmistamise kogemusi. Sain hakkama lihtsamate toitudega ja ka raskematega. Sain valmistada ka selliseid toite, mida varem pole teinud. Arendada suhteid nii oma kui teise grupi koolikaaslastega ja juhendajatega. 1. Ettevõtte üldiseloomustus T...

Toit → Kokk
155 allalaadimist
thumbnail
2
docx

Bora Bora

Bora Bora Today the island is almost entirely dependent on tourism. Bora Bora, as you know is a paradise for honeymooners. This island offers blue skies, blue sea, golden sands and green flora. Vaitape is the largest city of island Bora Bora Some of the bigger industries on the island include deep-sea fishing, with exports going mainly to Japan, as well as mother-of-pearl and pearl production. Agricultural practices produce sugar, vanilla, rum, and copra (used to extract coconut oil). Despite all of these activities, tourism is by far the leading economic contributor. The island has several hotels to cater to tourists, including twelve 4 and 5-store places like Club Med, for example. 3 Bora Bora experiences a tropical, humid climate with relatively stable temperatures year- round. The island is characterized by its vol...

Keeled → Inglise keel
1 allalaadimist
thumbnail
4
docx

Õpikäikude raport hotellimajanduse alustes

Eesti Hotelli- ja Turismikõrgkool Hotellimajandus HM12 ÕPIKÄIKUDE RAPORT Raport hotellimajanduse alustes Tallinn 2012 1 Õpikäikude raport 1.1 Nordic Hotel Forum Külastasime kolmapäeval, 21. novembril Nordic Hotel Forumit, kus meile tehti hotelli tutvustav ekskursioon. Nordic Hotel Forum on neljatärni superior äri- ja konverentsihotel Tallinna südames. Nordic Hotel Forumis võid valida 267 numbritoa vahel. Kõik numbritoad on avarad, elegantselt ja hubaselt sisustatud, pidades silmas iga pisematki üksikasja, ja pakuvad mugavust ka kõige nõudlikumale külalisele. Kõikides tubades ootab Sind konditsioneer, LCD-televiisor, interaktiivne TV-süsteem, tasuta traadita internetiühendus, seif, minibaar ja föön. Lisaks leiad meilt toad nii suitsetajatele, erivajadustega inimestele kui ka allergikutele. Ööbimise hinna sisse kuulub nii rikkalik hõrgutav buffet-hommikusöök Nordic Hotel Forumi restoranis ...

Turism → Hotellimajandus
22 allalaadimist


Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Kasutamist jätkates nõustute küpsiste ja veebilehe üldtingimustega Nõustun