0
Šokolaadi toorained
on kakaooad (kakaomass), kakaovõi, tuhksuhkur, piima- või koorepulber, pähklid, rosinad, vahvlipuru, kohv, kakaopulber, aroomiained, emulgaatorid jt. ained.
0
Šokolaadi
- marmelaadikompvek 521 6,1 25,9 0,2 22,9 62,5 4,0 1,7 82,4 0,0 0,6 0,1 0,2 1,2 0,1 0,0 0,8 0,0 1,6 106,7 355,6 ### 51,6 ### 0,4 1,2
0
Šokolaadi
- vahvlikompvek 549 5,8 32 - 8,5 57,9 - 1,9 73 0,2 0,2 0,03 0,07 0,5 0,04 0 - - 1,1 14 402 44 44 146 - 1,9
Tulemused kuvatakse siia. Otsimiseks kirjuta üles lahtrisse(vähemalt 3 tähte pikk).
Leksikon põhineb AnnaAbi õppematerjalidel(Beta).
Andmebaas (kokku 683 873 mõistet) põhineb annaabi õppematerjalidel, seetõttu võib esineda vigu!
Aita AnnaAbit ja teata vigastest terminitest - iga kord võid teenida kuni 10 punkti.
Suvaline mõiste
Kirjelduse muutmiseks pead sisse logima