Plaanid puhkusele minna? Võta endale majutus AirBnb kaudu ja saad 37€ kontoraha Tee konto Sulge
Facebook Like


Šokolaad (0)

1 Hindamata
Punktid
 
Säutsu twitteris

Šokolaad
xxx
Šokolaadi valmistamine
Šokolaaditehases oad 
pakitakse lahti ja töödeldakse 
järgmiselt:
Ubade puhastamine
Ubade röstimine – 99–104 
°C juures. See protsess on 
oluline maitse ja aroomi 
seisukohalt
Kestade eraldamine – 
sõeludes eemaldatakse 
õhuke kuiv kest
Jahvatamine –  kakaoubade  
peenestamise tulemuseks on 
pruun kakaomass
Kui kakaomassist 
eraldada kollane kakaovõi,
jääb järgi tahke kakaojääk
millest hiljem 
jakvatatakse kakaopulbrit.
Šokolaadi tootmisel lisatakse kakaovõi 
kakaomassile, juurde pannakse suhkur ja 
letsitiin . Letsitiin on sojaubadest saadud 
emulgaator , mis aitab teistel koostisainetel 
ühtlaselt seguneda. Mida rohkem sisaldab 
80% sisust ei kuvatud. Kogu dokumendi sisu näed kui laed faili alla
Vasakule Paremale
Šokolaad #1 Šokolaad #2 Šokolaad #3 Šokolaad #4 Šokolaad #5 Šokolaad #6 Šokolaad #7 Šokolaad #8 Šokolaad #9 Šokolaad #10
Punktid 50 punkti Autor soovib selle materjali allalaadimise eest saada 50 punkti.
Leheküljed ~ 10 lehte Lehekülgede arv dokumendis
Aeg2015-03-30 Kuupäev, millal dokument üles laeti
Allalaadimisi 5 laadimist Kokku alla laetud
Kommentaarid 0 arvamust Teiste kasutajate poolt lisatud kommentaarid
Autor syrk Õppematerjali autor

Lisainfo

Šokolaaditehases oad pakitakse lahti ja töödeldakse järgmiselt:
Ubade puhastamine
Ubade röstimine – 99–104 °C juures. See protsess on oluline maitse ja aroomi seisukohalt
Kestade eraldamine – sõeludes eemaldatakse õhuke kuiv kest
Jahvatamine – kakaoubade peenestamise tulemuseks on pruun kakaomass

sokolaad , töötlus , saamine , kakao , kakaovõi , kuvertüür , röstimine

Mõisted


Meedia

Kommentaarid (0)

Kommentaarid sellele materjalile puuduvad. Ole esimene ja kommenteeri


Sarnased materjalid

9
docx
šokolaad
12
pptx
šokolaad
26
doc
Šokolaad
10
doc
Šokolaad
2
doc
Šokolaad
3
doc
Šokolaad
24
doc
ŠOKOLAAD
9
ppt
Šokolaad





Faili allalaadimiseks, pead sisse logima

Kasutajanimi / Email
Parool

Unustasid parooli?

UUTELE LIITUJATELE KONTO MOBIILIGA AKTIVEERIMISEL +50 PUNKTI !
Pole kasutajat?

Tee tasuta konto

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Kasutamist jätkates nõustute küpsiste ja veebilehe üldtingimustega Nõustun