Tahad USA Amazonist või mõnes muust online poest osta, kuid nad ei saada Eestisse? Osta läbi Shipito! Tee tasuta konto Sulge
Facebook Like
Küsitlus
Add link

"ülessulatatud" - 8 õppematerjali

4
doc

Esmaabi andmine

sept. 2007 Esmaabi eesmärk on päästa kannatanu või äkkhaigestunu elu õnnetuskohal, vältida tema seisundi halvenemist, hoolitseda asjatundliku lisaabi saamise eest ja vajadusel toimetada kannatanu ravile. Elupäästev ja vältimatu esmaabi on hädavajalik neljal juhul: kui kannatanu pole tea...

Ohutustehnika - Kutsekool
109 allalaadimist
13
doc

Mustikate kasvatamine

1 Sissejuhatus............................................................................................................................ 2 Eestis kasvatamiseks sobivaid sorte.................................................................................... 4 Mustika iseloomustus...

Põllumajandus - Kutsekool
24 allalaadimist
47
docx

TAPA- JA LIHASAADUSTE TEHNOLOOGIA ÜLDKURSUS

Lihatööstuste üldiseloomustus, struktuur. Lihakombinaatide struktuur · Loomabaas (eelbaas) ­ lahieelbaas ­ sanitaartapamaja · Liha-rasvatsehh (tapamaja) ­ Loomade algtöötlemise osakond ­ Toiduvere töötlemise osakond ­ Nahkade töötlemise osakond ­ Soolte töötlemise osakond...

Tehnoloogia -
123 allalaadimist
34
docx

Laevade ehitus eksam

Laeva arhitektuursed tüübid. Vööri ja ahtri kuju, tekiehitiste ja masinaruumi paiknemine. · Arhitektuuri tüübid on: ahtri ja vööri kuju, tekimajakate asukoht, kerede arv (katamaraan, trimaraan) · Vööri kuju Plumb bow ­ PÜSTVÖÖR Raked bow ­ KALDAVÖÖR (annab laevale voolujoonelisuse, vähendab vee sattumist tekile, soodustab lainele tõusmist) Modi...

Laevade ehitus -
88 allalaadimist
80
docx

Toidukauba õpimapp

LÄÄNE-VIRU RAKENDUSKÕRGKOOL Ettevõtluse ja majandusarvestuse õppetool K11 KÕ Aire Liivapuu TOIDUKAUBATUNDMINE Õpimapp Juhendaja: Liina Maasik Mõdriku 2012 SISUKORD SISSEJUHATUS Oma õpimapis käsitlesin ma toidukaubatundmises õpitud teemasi. Tuues välja erinevate kauba...

TOIDUAINETE SENSOORSE... -
58 allalaadimist
6
docx

Hügieeninõuded kala esmakäitlemisel

Referaat ,,Hügieeninõuded kala esmakäitlemisel" Kärt Allik KF 41 Sisukord: 1. Sissej...

Kalakaubandus - Eesti Mereakadeemia
7 allalaadimist
30
docx

Viinerid ja sardellid esitlus

VIINERITE JA SARDELLIDE VALMISTAMISE TEHNOLOOGIA Viinerid on peenikesed vorstikesed, mille kesta diameeter on 14 – 28mm. Nad on kas keedetud või nõrgalt suitsutatud. Sardellid on väikesed vorstikesed läbimõõduga 28 – 36mm. Nad on kas keedetud või keedetus ja nõrgalt suitsutatud. 1.1. Tooraine Viinerite ja sardellide valmistamiseks kasutatakse toorainena:  jahutatud või ülessulatatud liha;  vanemate loomade liha (mis ei ole soovitatav suitsulihatoodete tooraineks);  noorte loomade lahja liha (väheväärtuslikud rümba osad);  lihalõikmed. Kasutatav pekk on :  tugeva struktuuriga (pekimustri andmiseks, sobib turjapekk);  jahutatud, ülessulatatud;  võib kasutada ka sea põseliha. Valmistamiseks ei sobi:  üle ühe korra külmutatud liha;  pealispi...

Toitumise alused - Kutsekool
10 allalaadimist
30
doc

Lihasaaduste eksam

Suitsuvorstide valmistamiseks sobib väikese veesisaldusega ja madala veesidumisvõimega jahutatud liha. Hästi sobib madala pH (5,4…5,8) väärtusega ja vanemate loomade liha, mis on eelnevalt korralikult siiritud. pH on oluline ka toote kuivamise seisukohalt (mida lähemal on pH valkude isoelektrilisele punktile, seda kiiremini toode kuivab). Keeduvorstide valmistamiseks sobib jahtunud, jahutatud ja ülessulatatud liha. Samuti sobib ka tapasoe liha, kuigi tegelikkuses seda siiski ei kasutata. Liha võib pärineda vanematelt loomadelt, samas võib kasutada ka tööstuses tekkivaid lihalõikmeid. 32. Lihalõikuse operatsioonid ja lihade lõikamise järjekord (kulinaarne liha, vorstiliha, singiliha) Lihalõikus on vaheetapp rümpade külmtöötlemise ja lihatoodete valmistamise vahel. Operatsioonid: 1. Rümpade või poolrümpade vastuvõtmine ja...

Toiduainete loomne toore - Eesti Maaülikool
28 allalaadimist


Registreeri ja saadame uutele kasutajatele
faili e-mailile TASUTA

Konto olemas? Logi sisse

Faili allalaadimiseks, pead sisse logima
või
Kasutajanimi / Email
Parool

Unustasid parooli? | Tee tasuta konto

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Kasutamist jätkates nõustute küpsiste ja veebilehe üldtingimustega Nõustun