Tahad USA Amazonist või mõnes muust online poest osta, kuid nad ei saada Eestisse? Osta läbi Shipito! Tee tasuta konto Sulge
Facebook Like
Küsitlus
Add link

"ülepanni" - 5 õppematerjali

2
docx

Magustoidud

Millise nimetusega on veel magustoidud antud? Desserdid, järelroad 2. Kuidas jagunevad magustoidud serveerimis temp järgi? Too iga jaotuse kohta 2 näidet! Külmad magustoidud 10 ­ 14 kraadi: tarretised, kopmotid Soojad magusroad 65 kraadi: pannkoogid, pudrud Külmutatud magusroad -14 kraadi: jäätised, parfeed 3. Millised magustoidud sobivad pidulik...

Kokandus - Kutsekool
34 allalaadimist
22
ppt

Õpiprojekt

Ainevaldkonnad · Kirjandus · Vene keel · Eesti keel · Saksa keel · Käsitöö ja kodundus Eesmärgid · Vastlapäeva traditsioonide ja kommete tutvustamine · Äratada lastes huvi enda kultuurile omaste traditsioone vastu · Erinevate kultuuride traditsioonide võrdlemine · Õpilaste omavaheline suhtlemine · Projekt tulemuste avaldamine internetis Oodatavad tule...

Haridustehnoloogia koolis - Tallinna Ülikool
36 allalaadimist
43
ppt

Magusroad

Magusroad Kristi Tüvi Magusroogade liigitus · Serveerimistemperatuuri järgi: Külmad magusroad- serveerimistemperatuur 10- 14`c Soojad magusroad- serveerimistemperatuur 65-75`c Külmutatud magusroad- serveeritakse külmutatult Magusroogade liigitus · Kasutatud tooraine ja valmistamise tehnoloogia järgi: · Kompotid, kissellid,...

Toit ja toitumine - Kutsekool
7 allalaadimist
9
docx

Kuum eelroog ja parfeed

FRITEERITUD MAKRAPULGAD SALSAGA Bruto Neto 1. Lõika makrapulgad kolmeks tükiks. makrapulgad 100g 100g 2. Valmista taigen mineraalveest, soolast ja nisujahust Taigen ning lõpuks lisa vahustatud munavalged. nisujahu 60g 60g 3. Kasta krabipulgad taignasse ja prae rohkes õlis. mineraalvesi 60ml 60ml...

Toit ja toitumine - Kutsekool
9 allalaadimist
652
pdf

Asjaajamise alused

Pannkoogid Pannkookide tooraineks on  jahu;  vedelik – vesi, piim, hapupiim, keefir, pett;  kergitav aine – munad, pärm või söögisooda. Esmalt valmistatakse taigen Sellesse võib lisada ka kohupiima, putrusid, puuviljalõike, köögiviljatükke jne. Pannkooke võib valmistada erineva suurusega – nii lusikapannkooke kui ka ülepanni-pannkooke. Pannkooke praetakse väheses rasvas. Suuri pannkooke võib valmistada ka täidisega. Täidisena kasutatakse kohupiimatäidist, puuviljatäidist ja muid magusaid täidiseid. Magusad pudrud Magusaid putrusid võib keeta mannast, riisist, kruupidest, jahudest. Putrudes kasutatakse ka 192  kakaod,  puuvilja- ja marjamahlu,  värskeid, k...

Analüüsimeetodid... -
27 allalaadimist


Registreeri ja saadame uutele kasutajatele
faili e-mailile TASUTA

Konto olemas? Logi sisse

Faili allalaadimiseks, pead sisse logima
või
Kasutajanimi / Email
Parool

Unustasid parooli? | Tee tasuta konto

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Kasutamist jätkates nõustute küpsiste ja veebilehe üldtingimustega Nõustun