Tahad USA Amazonist või mõnes muust online poest osta, kuid nad ei saada Eestisse? Osta läbi Shipito! Tee tasuta konto Sulge
Facebook Like
Küsitlus
Add link

"ülekantavatest" - 4 õppematerjali

65
pdf

Mõõtmestamine ja tolereerimine

MÕÕTMESTAMINE JA TOLEREERIMINE 2 ×16 tundi Teema Kestvus h 1. Sissejuhatus. Seosed teiste aladega 2 Mõisted ja terminiloogia. GPS standardite maatriksmudel 2. Geometrilised omadused. Mõõtmestamise 2 üldprintsiibid. Ümbrikunõue, maksimaalse materja...

Mõõtmestamineja... - Tallinna Tehnikaülikool
159 allalaadimist
7
doc

Nüüdisühiskond

postindustriaalne, postmoderne, tarbimis-, info-, teenindus-, riskiühiskond Nüüdisühiskonnale eelnenud ühiskonnad: Primitiivühiskond: inimese tekkimisest kuni tsivilisatsiooni tekkimiseni (riik, kiri, kirjutatud seadused, ühiskonna kihistumine) Agraarühiskond: tsivilisatsiooni tekkimisest tööstuspöördeni, ca 90% töötab põllumajanduses, ühiskonna kihi...

Ühiskonnaõpetus - Keskkool
100 allalaadimist
48
docx

Toiduainetööstuse üldseadmete eksamiküsimused, joonistega

14. 18. Kiilrihmülekandes on rihma profiil kiilukujuline ja paikneb tugevamini rattapöia soonde, mis suurendab ratta ja rihma vedava ja veetava rattapöia kiilutaolises süvendis. Sõltuvalt vahelist hõõrdejõudu (joonis 13 d). otstarbest, ülekantavatest kiirustest ja jõududest, võivad kiilrihmad olla mitmesuguse kuju ja ehitusega. Üldjuhul on 19. Kui kiilrihma libisemist soovitakse täielikult välistada, siis kiilrihmad mitmekihilised. Nende valmistamiseks kasutatakse kasutatakse hammastatud rihmu ja vastava ehitusega rattaid koordnööri, kummi ja kummeeritud riiet (joonis 13 a, b)....

Toiduainete loomne toore - Eesti Maaülikool
34 allalaadimist
9
doc

Toiduainetööstuse üldsedamed

Püsi- ja demonteeritavad liited Liiteid kasutatakse masinaelementide omavaheliseks jäigaks ühendamiseks eelkõige masina ja selle sõlmede karkassi juures. Püsiliited ei ole lahti monteeritavad. Demonteeritavaid liiteid saab korduvalt lahti võtta ja kokku ühendada. Keevisliide ühendab elemendid keevisõmbluse abil. Keevitamisel sulatatakse deta...

Toidu töötlemise alused - Tallinna Tehnikaülikool
1 allalaadimist


Registreeri ja saadame uutele kasutajatele
faili e-mailile TASUTA

Konto olemas? Logi sisse

Faili allalaadimiseks, pead sisse logima
või
Kasutajanimi / Email
Parool

Unustasid parooli? | Tee tasuta konto

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Kasutamist jätkates nõustute küpsiste ja veebilehe üldtingimustega Nõustun