Plaanid puhkusele minna? Võta endale majutus AirBnb kaudu ja saad 37€ kontoraha Tee konto Sulge
Facebook Like


Õppekäik ettevõttesse (0)

1 Hindamata
Punktid
 
Säutsu twitteris
Sissukord
  • Sissejuhatus
  • Ettevõtte nimetus;
  • Ettevõtte tegevusvaldkond;
  • Ettevõtte üldine iseloomustus (asukoht, töökorraldus jne.);
  • Ettevõtte kliendirühmad ;
  • Ettevõtte suurus,ruumide paigutus ja kirjeldus;
  • Toodangu sortiment , kogused ;
  • Nimeta võimalikud töökohad ettevõttes
  • Tehnilise varustatuse iseloomustus;
  • Millised on ettevõttes töö tingimused;
  • Too välja kondiitritöö positiivsed ja negatiivsed küljed;
  • Ettepanekud ja arvamused õppekäigu kohta;
  • Kokkuvõte
  • Kasutatud kirjandus

Sissejuhatus
Tööstusliku leiva tootmine Tartus algas aastal 1911, kunas alustas esimene ülevenemaaline leivatehas Pain Normal, kus valmistati täisterast terviseleiba, mis oli hinnatud nii kohalikul turul – eriti aga Peterburis. Tähelepanuväärne oli ka mitmekülgse ärimehena tuntud August Kook ´i 1936 aastal Emajõe tänavale vanast õlletööstusest ümber ehitatud leivatööstuse rajamine. Seda tootmisüksust peeti toona üheks kaasaegseimaks. Peale II Maailmasõda 1944 aastal moodustati peamiselt „Cerese“ aga ka mitmete teiste tolleks ajaks olemasolevate leivatööstuste, jahuveskite ja pärmivabriku ühendamisel Tartu Jahu- ja Leivakombinaadi Leivatööstus nr. 1, mille nimi küll 1963 aastal muudeti Tartu Leivakombinaadiks. Taasiseseisvunud Eesti algaastatel toimunud erastamise käigus asutati 1993 aastal eraaktsiaselts Pere Leib. Täna Ringtee tänaval asuv tootmiskompleks sai alates 2001 aastast, mil kogu tootmine lõplikult sinna üle viidi, kogu Tartu ja Lõuna-Eesti suurimaks ja kesksemaks leivatööstuseks. Uhkusega võib tõdeda, et läbi rohkem kui 100 aasta on leivatootmine Tartus endiselt
80% sisust ei kuvatud. Kogu dokumendi sisu näed kui laed faili alla

Logi sisse ja saadame uutele kasutajatele faili TASUTA e-mailile

Vasakule Paremale
Õppekäik ettevõttesse #1 Õppekäik ettevõttesse #2 Õppekäik ettevõttesse #3 Õppekäik ettevõttesse #4
Punktid 50 punkti Autor soovib selle materjali allalaadimise eest saada 50 punkti.
Leheküljed ~ 4 lehte Lehekülgede arv dokumendis
Aeg2015-02-09 Kuupäev, millal dokument üles laeti
Allalaadimisi 10 laadimist Kokku alla laetud
Kommentaarid 0 arvamust Teiste kasutajate poolt lisatud kommentaarid
Autor aiova Õppematerjali autor

Mõisted


Meedia

Kommentaarid (0)

Kommentaarid sellele materjalile puuduvad. Ole esimene ja kommenteeri


Sarnased materjalid

4
doc
Õppekäik Kirde-Eestisse
24
docx
EESTI LEIVATÖÖSTUS
2
docx
Praktika aruanne pagari erialale
652
pdf
Asjaajamise alused
1072
pdf
Logistika õpik
3
rtf
Mõisted pagar-kondiitrile
4
doc
Kookide ja tortide retseptid
16
doc
TORDID





Logi sisse ja saadame uutele kasutajatele
faili e-mailile TASUTA

Faili allalaadimiseks, pead sisse logima

Kasutajanimi / Email
Parool

Unustasid parooli?

UUTELE LIITUJATELE KONTO MOBIILIGA AKTIVEERIMISEL +50 PUNKTI !
Pole kasutajat?

Tee tasuta konto

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Kasutamist jätkates nõustute küpsiste ja veebilehe üldtingimustega Nõustun