Suhkur

50 punkti Autor soovib selle materjali allalaadimise eest saada 50 punkti. Loe siit kuidas punkte saada 6 korda Seda faili on alla laetud 6 korda 3 lehte Lehekülgede arv dokumendis 15/06/2011 Kuupäev, millal dokument üles laeti

SUHKUR

SUHKUR ON TÄNAPÄEVA TOIDUAINETE TURUL ÜKS KÕIGE OHTLIKUMAID
AINEID!!!

Jutt on sahharoosist, valgest kristallsuhkrust, mis on saadud rafineerimise teel suhkruroost
ja suhkrupeedimahlast, eemaldades sealt vitamiinid , mineraalid, proteiinid, kiudained, vee ja
teised sünergilised elemendid.


Valge suhkur on tööstuslikult toodetud kemikaal, mida looduses ei leidu ja seetõttu ei sobi
selline aine inimesele tarbimiseks.


Teised suhkrud, nagu fruktoos (puuviljades), laktoos (piimas) ja maltoos (teraviljades), on
neutraalse ained, millel on ka toiteväärtus.




Suhkrurood lõigatult.


Suhkrust


Toorsuhkur on jämedakoeline, pruun ja kleepuv. Seda saadakse suhkruroomahla keetmisel
ja ka see on tervislik toit, kuid sellist toorsuhkrut on läänes väga raske leida.

Nn. “pruun suhkur” mida müüakse supermarketites, pole midagi rohkemat kui rafineeritud
suhkur koos väikese koguse roosiirupiga, et anda ainele värvi ja lõhna.

Rafineeritud valgesse suhkrusse suhtub inimese immuunsüsteem kui võõrasse toksilisse
ainesse tema mitteloodusliku keemilise struktuuri tõttu, kuid ka rafineerimise jäänukina
tööstuslike lisandite tõttu.
Pruunid suhkrud



Kogu dokumendi sisu näeb kui laed faili alla
Autori kommentaar: Lühireferaat